Sport

Cistigatoarea judetului joaca la Mindresti

Alex Smeu
30 iun 2007 806 vizualizări
Vulturul Focsani - AS Energia Vulturu, intr-un meci din cadrul primei faze a Cupei Romaniei la fotbal

Miine, de la ora 11.00, pe stadionul din Mindresti, cittigatoarea campionatului judetean de fotbal, AS Energia Vulturu va evolua impotriva celor de la Vulturul Focsani. Acest joc va conta pentru Cupa Romaniei, cistigatoarea din acest joc urmind sa intilneasca invingatoarea dintre Viiticultorul Virtescoiu si AS Cimpineanca. Celelalte meciuri programate miine sint Vointa Cirligele - Zorile Cotesti, Vointa Slobozia Ciorasti - Victoria Bordeasca, Unirea Tifesti - Unirea Pufesti (teren Batinesti), Foresta Vidra - FC Panciu (teren Bolotesti), Stelele Focsani - Siretul Suraia (teren Vulturu) si Trotusul Ruginesti - Viitorul Homocea. In sferturi, sistemul de joc va fi locul 1 cu locul 3, locul 2 cu locul 4, locul 5 cu locul 7 si locul 6 cu locul 8. Trebuie precizat ca in urma cu doua zile, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal a avut loc o sedinta a oficialilor AJF care s-au intilnit cu delegatii celor 16 echipe participante. Atit meciurile din prima faza a competitiei, cit si cele din sferturi au fost stabilite in functie de distanta si pozitia ocupata in clasament la finalul campionatului. La meciurile din cupa regulamentul AJF nu mai impune folosirea de juniori in primul "11", iar echipa gazda este obligata sa aiba doua rinduri de echipament, sa asigure asistenta mediacala si forte de ordine pentru desfasurarea partidei in conditii bune. In urmatoarea etapa a cupei (sferturi de finala), formatia gazda va fi stabilita tot in functie de locul ocupat la finele campionatului. O alta regula impusa de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea este ca o echipa nu va avea voi sa foloseasca in componenta nici un jucator de nivelul Ligii a 2-a sau a 3-a, cu conditia ca acesta sa fie transferat. In cazul in care un meci se va termina la egalitate dupa cele 90 de minute regulamentare, se vor juca doua reprize de cite 15 minute, iar in cazul in care egaliatea va persista, se va trece la execuarea loviturilor de departajare. Meciurile din sferturi vor avea loc joi, 5 iulie, de la ora 18.00, urmind ca semifinalele sa se desfasoare duminica, 8 iulie, iar finala miercuri, 11 iulie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.