Sport

1480 de euro pentru un meci la Liga a 2-a

Alex Smeu
26 iun 2007 750 vizualizări
Presedintele Consiliului de Administratie a CSM Focsani, Dan Dumitru a participat ieri la sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal ce a avut loc la Casa Fotbalului.

Cele mai importante decizii luate in cadrul inilnirii au privit baremurile de arbitraj pentru meciurile din Liga a 2-a si a Diviziei A la futsal. Incepind cu sezonul 2007 - 2008, baremul de arbitraj pentru un joc in liga secunda va fi de 1480 de euro, in acesti bani intrind transportul, cazarea si masa intregii brigazi. Pentru meciurile primului esalon de futsal baremul va fi de 3300 de de lei. Cluburile care evolueaza in aceste campionate vor fi obligate sa vireze trimestrial sume de bani pentru acoperirea acestor baremuri. Reprezentantii echipei organizatoare nu vor mai avea voie sa intre in contact cu brigada de arbitri ci doar sa le asigure securitatea dupa terminarea jocului. Tot in cadrul sedintei de ieri au fost alesi reprezentantii Ligii a 2-a in Comitetul Executiv, acestia fiind

Stefan Chitu de la FCM Cimpina si Alexandru Gheorghe de la Liberty Salonta. Formatiile care vor activa in Liga a 2-a au primit 20 de mingi din partea FRF plus alte 20 pe care au fost nevoite sa le plateasca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.