Sport

Singura problema este stabilitatea

Alex Smeu
25 iun 2007 688 vizualizări
Presedintele executiv al CSM Foscani, Marius Bratu, spune aceasta saptamina va fi decisiva in ceea ce priveste participarea echipei fanion in Liga a doua

Formatia antrenata de Aurel Pastia isi va relua pregatirile saptamina viitoare in vederea participarii in esalonul doi fotbalistic, dupa o pauza de doi ani. Aceasta saptamina va fi una decisiva pentru CSM Focsani, deoarece la Primarie va avea loc o intilnire a oficialilor gruparii vrincene cu consilierii locali in vederea stabilirii bugetului cu care echipa noastra va accede in Liga a doua. "Am emotii in aceasta saptamina pentru ca in aceste zile vom primi un raspuns sigur din partea alesilor locali si sper ca sa terminam odata cu toate problemele financiare in caz ca se va rezolva cu bugetul. Avem nevoie de un raspuns sigur deoarece peste o saptamina vom incepe pregatirea pentru noul campionat. Daca situatia va fi «alba», trebuie sa ne apucam de treaba in ceea ce priveste contractele jucatorilor, transferuri si sa stabilim si cantonamentul. Avem asa multe pe cap incit nu stim cu ce sa incepem, insa doar un buget sigur ne va putea ajuta sa pornim campionatul pentru ca sint pasi si pasi care trebuie urmati", a declarat Marius Bratu. Totodata, presedintele executiv al CSM-ului a atras atentia ca Primaria trebuie sa stabileasca de la bun inceput un buget pentru echipa si ca acesta nu trebuie sa fie de trei - patru miliarde, deoarece "fara 13 - 14 miliarde nu putem face fata". "Dan Dumitru va purta o discutie barbateasca cu primarul Decebal Bacinschi pentru a putea stabili bugetul care ne va fi alocat. Daca la Liga a treia a fost o improvizatie, la Liga secunda lucrurile stau altfel, pentru ca daca nu ai stabilitate nu poti face fata sezonului competitional", a precizat Marius Bratu.


"Vreau sa continui cu acest club"


"Eu unul vreau sa continui cu acest club pentru ca am inceput un drum aici la CSM, in ciuda faptului ca am avut alte oferte inainte sa vin la Focsani", a declarat Marius Bratu. Presedintele executiv al CSM tinut sa precizeze ca atit el, cit si Dan Dumitru nu traiesc din fotbal si ca alesii locali trebuie sa se gindeasca la antrenori, jucatori si ceilalti membrii din staff-ul tehnic. Trebuie luat in calcul si faptul ca CSM Focsani ar putea sa nu participe in noul campionat in cazul in care bugetul nu va permite acest lucru. Marius Bratu este de parere ca Dan Dumitru nu mai poate face fata din punct de vedere financiar. Presedintele Consiliului de Administratie, Dan Dumitru, a precizat ca CSM-ul va avea nevoie de 600.000 lei in tur si 800.000 lei in retur. Cel care a sustinut gruparea de pe Milcovul a spus ca primul obiectiv este evitarea retrogradarii si, apoi, clasarea pe un loc de jumatate clasamentului. "Daca vom fi sustinuti financiar putem vorbi de un obiectiv ceva mai indraznet", a precizat Dan Dumitru. Tot in aceasta saptamina se va decide si problema celor 5000 de scaune care trebuie montate pe stadionul "Milcovul I", fara de care CSM Focsani nu va primi licenta de participare in Liga a doua. (Alex SMEU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.