Sport

Cu un pas sub Pietricica

Alex Smeu
20 iun 2007 619 vizualizări
Fundasul Cristi Gurguiatu s-a antrenat ieri dimineata cu divizionara A, Ceahlaul Piatra Neamt si este la un pas sa ajunga la gruparea nemteana

Surse autorizate de pe linga formatia antrenata de Viorel Hizo au marturisit ca jucatorul focsanean este aproape transferat la Ceahlaul. Presedintele Consiliului de Administratie al CSM-ului, Dan Dumitru a precizat ieri ca toti jucatorii sint liberi de contract pentru ca nu are cum sa incheie un nou contract cu ei. Spusele reprezentantului echipei-fanion au venit in urma invoirii fundasului focsanean dim mini-cantonamentul efectuat de CSM pe litoralul Marii Negre. Totodata, presedintele executiv al focsanenilor Marius Bratu a mentionat ca fotbalistul nu are cum sa fie transferat pina gruparea de pe Milcovul nu ii va da acordul de transfer. "Nu este inca transferat pina cind noi cei din conducere nu vom fi de acord. In urma schimbului pe care l-am facut cu Unirea Urziceni el este jucatorul CSM-ului. Parerea mea personala este ca nu stiu cit de interesata este Ceahlaul de el, insa m-as bucura pentru ca am stat de mai multe ori de vorba cu el si mi-a spus ca este tinar si isi doreste sa joace la o echipa mare", a completat Marius Bratu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.