Sport

Georgian Feraru, medaliat cu bronz la Europene

Alex Smeu
19 iun 2007 875 vizualizări
Sportivul a pierdut in semifinala in urma unei decizii eronate a arbitrilor

In urma cu citeva zile, la Porto Tores (Italia) au avut loc Campionatele Europene de box, competitie la care au participat tarile din Uniunea Europeana. Romania a fost reprezentata de lotul national de cadeti antrenat de Titi Tudor, selectionata din care face parte si pugilistul vrincean de la Clubul Sportiv Unirea Focsani, Georgian Feraru. Aceast a obtinut medalia de bronz la categoria 60 de kilograme dupa ce a pierdut in semifinale in fata unui englez. Ca si la Campionatul National Georgian Feraru a pierdut in urma unei decizii eronate a arbitrilor. Pe linga performanta obtinuta, unul din cei mai de perspectiva sportivi vrinceni a avut o prestatie excelenta, cistigind primele doua meciuri inainte de limita. Georgian Feraru si un alt pugilist de la CS Unirea, Catalin Paraschiveanu vor participa si la Campionatele Mondiale. De asemenea, pe data de 23 iunie, campionul national Catalin Paraschiveanu va lupta la Campionatele Europene de cadeti ce vor avea loc in Ungaria. "In primul rind vreau sa multumesc lui Sandu Stefan si Nicusor Epure pentru sprijinul financiar acordat. Este un rezultat excelent pentru ca orasul Focsani nu a mai avut de mult un sportiv pe podium la o editie de Campionate Europene. S-a pregatit intens pentru aceasta competitie iar rezultatul este unul meritat, cu exceptia arbitrajului din semifinala. Nu trebuie uitati colegii mei de la CS Unirea, Mihai Ichim si Nicolae Scutaru", a declarat antrenorul-coordonator Victor Lupu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.