Sport

Promovare ratata

Alex Smeu
18 iun 2007 619 vizualizări
AS Vulturu - Cetate Tg. Neamt 0 - 2 (0 - 1), intr-un meci din cadrul barajului de promovare in Liga a 3-a la fotbal

Campioana judeteana a ratat sansa de a promova in Liga a 3-a dupa ce a pierdut simbata la Bacau in fata celor de la Cetate Tg. Neamt, scor 0 - 2. Formatia vrinceana a inceput partida de la Bacau in formula D. Nistor - V. Argeseanu, E. Tertelici, D. Panescu, I. Popa, C. Bira, Malinas (Cl. Manta 67), St. Ciolpan (R. Ciolpan 46), M. Patrascu (R. Sava 80), I. Iacob (Alici 46), Cr. Hanga. Din primul "11" al vrincenilor a lipsit una din piesele de baza, Emil Burcacel. Fostul fotbalist al echipei-fanion sustine ca in noaptea de dinaintea jocului el a fost urmarit prin oras de mai multi indivizi si batut. Nemtenii au inceput partida foarte bine au deschis scorul prin Croitoru in minutul 4 si au ratat si o mare ocazie prin Petrea a carui sut a fost respins in bara de Nistor. AS Vulturu a avut mai multa posesie si a dominat teritorial, dar nu a reusit sa isi creeze prea multe ocazii de gol. La inceputul reprizei secunde nemtenii au trimis inca o data mingea in bara, ocazie care a anuntat golul doi al Cetatii marcat de Ursache (minutul 59), cu un lob peste portarul Daniel Nistor. Echipa din Tg. Neamt a mai expediat o data balonul in bara in timp ce in ciuda posesiei covirsitoare a mingii, vrincenii au trimis primul sut pe poarta abia in minutul 86 prin atacantul Cristi Hanga. Pe finalul intilnirii acelasi Cristi Hanga si veteranul Claudiu Manta au ratat doua ocazii bune de a reduce diferenta. In alta ordine de idei, terenul din Vulturu a gazduit un alt joc de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a dintre CSO Ianca Braila si AS Margineni Bacau. Formatia de pe malul Dunarii s-a impus cu scorul de 6 - 2 (2 - 1) prin golurile marcate de Gatiu 7, 19, Rozea 59, Miadin 70, Caraman 74, Apostolea 87, pentru bacauani marcind Maghici 3 si Duta 90. Avind in vedere faptul ca organizatorul acestui joc a fost Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, presedintele Stan Gheorghiu a multumit tuturor celor care au contribuit la buna organizare a meciului. De remarcat faptul ca CSO Ianca Braila a fost sustinuta de 300 de suporteri, iar AS Margineni de 50. (Alex SMEU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.