Sport

Chef cu manelisti pentru fotbalisti

Alex Smeu
16 iun 2007 1636 vizualizări
CSM Focsani a sarbatorit promovarea in Liga a 2-a cu un banchet la care a fost prezent si fostul fotbalist Danut Lupu u inainte de petrecere, fotbalistii au fost si premiati

Dupa o pauza de doi ani de zile, CSM Focsani a promovat in Liga a 2-a, prilej cu care conducerea echipei-fanion a organizat un banchet ce a avut loc la restaurantul "Ambasador". La petrecere au participat toti membrii staff-ului tehnic, jucatorii, consilierii locali, primarul Decebal Bacinschi, subprefectii Dragos Mircea si Mioara Flenchea, seful politiei, Viorel Serbanoiu, seful ISU Vrancea, Jenica Bordeanu, comandantul Penitenciarului, Ionel Celmare, diferiti oameni de afaceri, arbitri vrinceni si fosti fotbalisti ai gruparii de pe Milcovul. Atmosfera a fost intretinuta de celebrii manelisti Catalin Arabu, Maru de la Chitila si Adi Caval. La banchet a fost prezent si Danut Lupu, care este si nasul presedintelui executiv Marius Bratu. Fostul fotbalist al marilor cluburi bucurestene Rapid si Dinamo a tinut sa-l felicite pe Marius Bratu pentru performanta obtinuta de echipa-fanion. La petrecere fotbalistii au ciocnit cite un pahar de vin cu gindul ca CSM Focsani sa faca o figura frumoasa in Liga a 2-a. Interesant este faptul ca toti cei prezenti au respectat "regula" impusa de Marius Bratu si au venit cu prietenele sau nevestele la banchet. De la petrecere nu au lipsit artificiile, care au fost date in fata restaurantului de catre suporterii echipei.


Fotbalistii au fost rasplatiti


Echipa de fotbal impreuna cu tot staff-ul tehnic au fost prezenti inainte de banchet la sala "Balada", unde a avut loc o reprezentatie a ansamblului folcloric "Tara Vrancei". Dansatorii au incins atmosfera cu dansuri traditionale romanesti, care au stirnit ropote de aplauze de la cei prezenti in sala. Totodata, in cadrul acestui spectacol, jucatorii au fost premiati de catre primarul Decebal Bacinschi cu diferite sume de bani, pentru performanta obtinuta in acest sezon. La "Balada" au fost prezenti si consilierii locali si diferiti oameni de afaceri. "Este un lucru bun ca orasul Focsani are din nou echipa in Liga a 2-a si vom face tot posibilul ca sa o sustinem in esalonul secund", a declarat primarul. Cuprins de emotii, presedintele Consiliului de Administratie al CSM-ului, Dan Dumitru, fara de care formatia nu ar fi reusit sa reziste pina in prezent, a tinut sa multumeasca celor care au fost alaturi de club. "Ne asteapta un campionat dificil, insa am incredere in baieti ca vor face fata cu brio. Vreau sa multumesc antrenorilor, colegilor mei din conducere, lui Marius Bratu si tuturor celor care au fost alaturi de aceasta echipa. Nu trebuie uitati subprefectul Dragos Mircea, directorul Petre Plopeanu si consilierilor Gabriel Corneanu si Gheorghe Gadjinschi, care m-au imbarbatat de fiecare data cind am fost la un pas sa renunt. Nu trebuie uitati nici jucatorii care au dat dovada de un caracter iesit din comun si au strins din dinti chiar daca ne-am confruntat cu probleme financiare", a declarat Dan Dumitru. De la spectacol nu au lipsit suporterii echipei-fanion, care au cintat si au aprins artificii pentru promovarea in "B". Ca la marile expozitii de arta, organizatorii spectacolului de la "Balada" au impinzit toate holurile de la intrare cu poze ale fotbalistilor focsaneni. De asemenea, nu au lipsit fotografii din meciul amical cu campioana Romaniei, Dinamo Bucuresti. In plus, toti invitatii au primit postere cu echipa-fanion. Dar adevaratul chef a inceput dupa ce invitatii s-au mutat cu totii la restaurantul "Ambasador", unde atmosfera a fost intretinuta cu manele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.