Sport

LPS este gata de lupta

Alex Smeu
9 iun 2007 802 vizualizări
Rugbistii focsaneni vor sa obtina o victorie in fata celor de la Dinamo, succes ce i-ar propulsa in marea finala din 17 iunie.

Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv Focsani va sustine astazi, de la ora 10.00, pe stadionul "Parcul Copiilor" din Capitala disputa din cadrul semifinalelor Diviziei National "under 19" impotriva dinamovistilor de la Triumf. Arbitru central a fost delegat Bogdan Milita, care va fi ajutat la cele doua margini de Vlad Iordachescu si Robert Diaconescu. In cealalta semifinala, Rapid Metrorex va evolua pe stadionul Ghencea cu Cleopatra Mamaia. Finala este programata pe data de 17 iunie. Totodata, ieri Federatia Romana de Rugby a stabilit orele de disputare a finalelor, astfel ca finala pentru locurile 3 - 4 va avea loc pe data de 17 iunie, de la ora 17.00, iar pentru locurile 1 - 2 de la ora 18.30. "Atmosfera de la echipa este una foarte buna si imi pare bine ca toti jucatorii sint refacuti fizic si mental. Am mare incredere in acesti baieti pentru ca sansele de victorie sint egale si din punctul meu de vedere cine isi va dori mai mult victoria va reusi cu siguranta sa o obtina", a spus antrenorul focsanean Viorel Ion. Totodata, in lotul vrincean a revenit si Adrian Dima, jucator de baza al echipei care a fost accidentat o lunga perioada de timp. Lotul care va face deplasarea in Capitala pentru meciul de astazi cu Dinamo are urmatoarea componenta:

u Ionel Munteanu, Ionel Badiu, Alexandru Damian, Stelian Pislariu, Alexandru Braileanu, Remus Necula, Sergiu Ursache, Cristian Nastase, Cosmin Oita, Petrica Ababei, Mihai Cojocaru, Ionut Zaharia, Ionut Bratu, Daniel Vasile, George Catanoiu, Bogdan Irimia, Andrei Mocanu, Adrian Dima, Auras Dogaru, Danut Prescura, Alexandru Savin, Costinel Croitoru, Adrian Mustata, Andrei Strat, Marius Baba, Mihai Anton, David Daniel.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.