Sport

Narcis Raducan revine in fotbalul romnanesc

Alex Smeu
6 iun 2007 703 vizualizări
Fostul fotbalist al FC Unirii Focsani, Narcis Raducan se intoarce in campionatul intern, la Ceahlaul Piatra Neamt, gruparea cu care jucatorul s-a inteles pe o perioada de doua sezoane, urmind sa incaseze 50.000 de dolari pentru fiecare an petrecut sub Pietricica

Dupa ce a mai evoluat la FCM Bacau, Steaua si Rapid, Narcis Raducan a evoluat timp de doi ani in Cipru la AEK Larnaca si AEL Limassol, jucatorul se va intoare in Romania sub comanda unui mare antrenor, Viorel Hizo, care de asemenea s-a inteles cu patronul nemtenilor, Gheorghe Stefan. Raducan a spus ca era momentul ca el sa se intoarca din nou in tara si sa joace aici in prima liga si ca inca nu si-a spus ultimul cuvint in fotbalul romanesc. Trebuie mentionat faptul ca gruparea nemteana va evolua tot in Liga I datorita faptului ca Delta Tulcea nu va primi licenta de participare in primul esalon din partea Federatiei Romane de Fotbal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.