Sport

Tatal lui Adrian Voinea s-a impus la categoria plus60 de ani

Alex Smeu
6 iun 2007 1186 vizualizări
"Batraneii" s-au intrecut timp de doua zile la o competitie de tenis pentru veterani

In urma cu citeva zile, la terenurile de tenis din Sud s-a incheiat Cupa "Unirea" la tenis de cimp, competitie rezervata veteranilor si organizata de Clubul Sportiv Unirea Focsani. La acest turneu au participat aproximativ 87 de concurenti cu virste cuprinse intre 35 si 60 de ani pe categorii de virsta din judetele Vrancea, Suceava, Bucuresti, Tulcea, Bacau, Braila, Tirgu Mures, Brasov, Sibiu si Botosani. Sponsorul principal al acestei actiuni a fost SC Veritas Panciu care a oferit cistigatorilor premii ce au constat in cupe,

diplome, medalii si sticle de vin si sampanie. Interesant este faptul ca la aceasta intrecere de tenis de cimp doua dintre categorii au fost cistigate de doi iubitori ai sportului alb din judetul Vrancea. La categoria ^50 de ani, Vasile Pavel (Panciu) s-a impus in fata lui Gigi Berariu (Suceava) cu scorul de 6/4, 6/4, iar la categoria ^60 de ani, Constantin Voinea, tatal renumitului tenismen focsanean Adrian Voinea l-a invins pe Vasile Vespan (Bucuresti), actualul antrenor al lui Adrian, scor 6/2, 6/2. Alte inregistrate inregistrate sint urmatoarele: (^35 ani) Leonard Dimulescu (Bacau) - Horatiu Popa (Bucuresti) 6/3, 6/2, (^40 ani) Franc Schmidt (Bucuresti) - El-turc Ezzedine (Botosani) 6/1, 6/2. La aceasta categoria, Firel Birsan s-a clasat pe locul 3. (^45 ani) Cristian Caragea (Bacau) - Marian Sandu (Bacau) 7/6, 4/6, 2/6, (^55 ani) Valeriu Ilie (Ploiesti) - Dan Pavel (Focsani) 7/5, 6/2. La dublu competitia a fost cistigata de perechea Horatiu Popa si Liviu Diaconescu, care s-a impus in fata lui Franc Schmidt si Grigoriu Ghinea, scor 6/4, 6/2. In alta ordine de idei, vineri dimineata, la terenurile de tenis din Sud vor avea loc precalificarile turneului dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari, Vrancea Trophy. In aceasta faza vor participa atit seniori, cit si juniori, jucatori care vor fi impartiti in doua tablouri principale. In tabloul de juniori vor juca si componentii lotului national care vor fi insotiti la Focsani de Constantin Cosmescu. Printre acestia se numara si Stefan Ungureanu, tenismen legitimat la Clubul Sportiv Unirea Focsani si pregatit de antrenorul George Bucuroiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.