Sport

Fotbalistii vor fi premiati

Alex Smeu
2 iun 2007 595 vizualizări
Pe data de 14 iunie, la cinematograful Balada, sediul ansamblului folcloric "Tara Vrancei" va avea loc o sedinta deindata a Consiliului Local in care se vor aloca bani pentru premierea fotbalistilor.

Totodata, acestora le va fi pregatit si un specacol organizat de Primaria municipiului Focsani si "Tara Vrancei", prilej cu care iubitorii fotbalului vor face cunostinta cu fotbalistii care vor evolua din sezonul viitor in Liga a 2-a. "Doresc sa introduc un proiect pentru aprobarea sumei de 250 de mii lei pentru premierea jucatorilor si pe data de 14 iunie sa organizam un spectacol", a declarat primarul Decebal Bacinschi.


Luni se judeca memoriul celor de la National la FRF


Luni, de la ora 10.00, la sediul Federatiei Romane de Fotbal se va analiza contestatia inaintata de clubul National Golesti referitor la meciul pierdut in fata celor de la Unirea Bolotesti. Trebuie reamintit faptul ca desi Unirea Bolotesti cistigase in teren cu scorul de 2 - 1, cei de la National Golesti au contestat dreptul de joc a unor fotbalisti de la Unirea. In urma acestei contestatii cistig de cauza a avut National Golesti care a cistigat la cu scorul de 3 - 0, insa cei de la Bolotesti au facut apel catre Comisia de Apel din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea. Oficialii AJF (Comisia de Apel) au dat cistig de cauza Unirii Bolotesti, lucru ce i-a determinat pe cei de la National Golesti ca sa faca un memoriu catre FRF. Totodata, cea de-a 2-a semifinala va avea loc marti, de la ora 18.00, pe terenul din Vulturu si va opune echipele FC Panciu si cistigatoarea in urma deciziei pe care o va lua FRF-ul. Finala campionatului judetean de fotbal va avea loc joi, pe stadionul "Milcovul I" din Sud, ora urmind a se stabili in cursul saptaminii viitoare.


AS FC Unirea a pierdut la "zona"


Grupa de copii nascuti in anul 1994 si mai mici a AS FC Unirea Focsani se afla in aceste zile la turneul zonal de fotbal rezervat acestei categorii de virsta. Tinerii fotbalisti vrinceni au pierdut in primul meci in fata celor de la LPS Buzau, scor 0 - 5. In celalalt meci al grupei Otelul Galati a trecut de Rapid Fetesti (judetul Ialomita) cu

scorul de 3 - 0. Formatia antrenata de Nicolae Petrea va da piept astazi cu gruparea ialomiteana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.