Sport

A doua semifinala a Diviziei D a fost aminata

Alex Smeu
31 mai 2007 595 vizualizări
Astazi, de la ora 18.00, la Panciu, AS Vulturu si Viitorul Homocea se vor intilni in prima semifinala din cadrul play-off-ului campionatului judetean de fotbal

Meciul va fi arbitrat de Marius Martis, ajutat la cele doua linii de Lucian Sirbu si Vasile Burga. In caz de egalitate dupa cele 90 de minute regulamentare se vor juca doua reprize a 15 minute fiecare. Daca egalitatea va persista si dupa aceste doua reprize se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri. Comisia de Apel din cadrul AJF a judecat ieri recursul depus de echipa Unirea Bolotesti, dupa ce Comisia de Disciplina decisese sa omologheze partida din sferturile de finala cu scorul de 3 - 0 in favoarea formatiei National Golesti. Comisia de Apel a decis sa mentina rezultatul din teren, 2 - 1 pentru Unirea Bolotesti, conditii in care National Golesti va depune un memoriu la Federatia Romana de Fotbal. Astfel, cea de-a doua semifinala a play-off-ului a fost aminata, urmind a avea loc, cel mai probabil, duminica, de la orele 18.00. Finala campionatului judetean de fotbal, care va stabili echipa care va evolua in barajul de promovare in Liga a 3-a va avea loc pe stadionul "Milcovul I", la o data ce va fi stabilita ulterior, dar numai tirziu de 8 iunie.


Cine (ne) arbitreaza ?


Delegari facute de Comisia Centrala a Arbitrilor:

Liga a 3-a (seria I)

CSM Focsani - CSM Rm. Sarat, 1. 06. 2007, ora 18.00, Emil Voicu (Bacau), Nicolae Goidea (Slobozia), Jenel Dimache (Bucu). Arbitru de rezerva: Gica Mihai (Focsani).

Liga a 3-a (seria II)

Portul Constanta - Viitorul Insuratei, 1. 06. 2007, ora 18.00, Georgian Ionescu (Buzau), Florin Danciu (Focsani), Luci Stanila (Focsani). Arbitru de rezerva: Ionut Mihu (Constanta).


Martis arbitreaza la Suceava


Simbata, de la ora 11.00, la Suceava, echipa gazda Cetate va primi vizita celor de la FC Brasov, intr-un meci ce va conta pentru etapa a 33-a a Ligii a 2-a (seria I) la fotbal. Centralul focsanean Marius Martis a fost delegat de catre Comisia Centrala a Arbitrilor ca sa conduca la centru acest joc. "Fluierasul" va fi ajutat la cele doua linii de Daniel Burloiu (Galati) si Iulian Bedreaga (Galati). Observator federal va fi Dan Jiga (Bistrita). In alta ordine de idei, arbitrul de margine Danut Dumitriu (Focsani) a fost delegat la partida dintre FC Sacele si Petrolul Ploiesti. Centralul meciului va fi Anton Helesteanu (Iasi) iar al 2-lea asistent Dumitru Bargaoanu (Bucuresti). Observator federal va fi George Badescu (Bucuresti), iar observator de arbitri Ion Cristea (Bucuresti).


Concurs de tenis de masa la Marasesti


In urma cu citeva zile, Comitetul de Sprijin si Initiativa a organizat la Marasesti o competitie de tenis de masa la care s-au inscris 102 elevi si adulti din oras, satele invecinate si Focsani. Din pacate, la aceasta editie cu numarul sase nu s-au inscris fete, insa meciurile au fost foarte echilibrate si de un nivel tehnic foarte bun. Rezultatele sint urmatoarele: 10 - 14 ani: 1. Alexandru Tabaceala, 2. Radu Balan, 3. Valentin Gurgulevici; 15 - 18 ani: 1. Tibi Tabaceala, 2. Ionut Avram, 3. Gigi Slviu Nita; 19 - 30 ani: 1. Daniel Mititelu, 2. Marius Dima, 3. Cosmin Ciornulet; 31 - 50 ani: 1. Mihai Buruiana, 2. Dan Tataru, 3. Iordache Buzenche, peste 50 ani: 1. Ion Dodita, 2. Zaharia Filote, 3. Vasile Anghel; dublu: 1. Pavel Dragu - Iordache Buzenche, 2. Ion Dodita - Constantin Vlase, 3. Zaharia Filote - Valeriu Romanescu. Cistigatorii vor fi premiati cu tricouri si diplome cu insemnele Comitetului de Sprijin si Initiativa Marasesti. Festivitatea de premiere va avea loc duminica, 3 iunie, zi in care va avea loc si "Crosul Primaverii", la care pina astazi (n. r. - ieri) s-au inscris 300 de participanti. CSI, in calitatea de organizator se straduie sa ofere dulciuri tuturor copiilor care vor fi prezenti la acest cros.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.