Sport

Costica Feraru, prestatie buna la Wloclawec

Alex Smeu
12 mai 2007 3985 vizualizări
Arbitrul focsanean de box a fost apreciat de presedintele turneului international de box pentru "munca" depusa

In urma cu citeva zile, in localitatea poloneza Wloclawec a avut loc un turneu international de box. La aceasta competitie a oficiat si arbitrul international din cadrul Asociatiei Internationale de Box Amator (AIBA), Costica Feraru. Focsaneanul este salariat al Primariei Municipiului Focsani, presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri la box si membru al Colegiului Central al Federatiei Romane de Box. La acest turneu au participat 13 tari acestea fiind Anglia, Azerbaigean, Bulgaria, Belarus, Franta, Grecia, India, Italia, Letonia, Moldova, Romania, Polonia, Lituania. Echipa de pugilisti a tarii noastre a cucerit cinci medalii: doua de aur prin Paul turcitu si Flavius Biea si trei de bronz prin Marius Niculescu, Aurel Manole si Vasile Bordeas, aceste rezultate clasind Romanie pe a 2-a treapta a podiumului dupa tara organizatoare, Polonia. Totodata, boxerului Paul Turcitu i-a fost acordata si cupa pentru cel mai disputat meci din finala in compania francezului Radouane Farhani. Tricolorul Romaniei a fost ridicat de doua ori pe cel mai inalt catarg din imensa si cocheta sala din Woclavec, iar delegatia noastra a fost una dintre cele mai respectate si apreciate staff-uri. Din oficialii romani au facut parte antrenorul emerit Nicolae Aliuta si arbitrul international Costica Feraru, care a reprezentat selectionata noastra la acest puternic turneu. La acest concurs, arbitrul focsanean a arbitrat si judecat aproximativ 45 de partide ale unor pugilisti din tari ca Grecia, Italia, Anglia, Belarus, Polonia, Franta, la finalul intrecerii, vrinceanul fiind apreciat si laudat de presedintele juriului Marek Podsiadlo si supervizori Garip Erkuyumed si Pat Mc Crory. In decursul celor de 26 de ani de arbitraj prestat de Costica Feraru, arbitrul din Focsani a avut misiunea de a-i arbitra pu cei mai valorosi boxeri ai Romaniei, cele mai sonore nume fiind Lucian Bute, Leonard Doroftei si Adrian Diaconu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.