Sport

M-am retras definitiv din fotbalul de performanta

Cristi Irimia
6 apr 2005 1390 vizualizări
A spus luni seara, la Diplomatic TV, goalkeeper-ul Ion Dogaru. In studio s-au mai aflat karateka Doinita Padurice si antrenorul ei Liviu Stanica, de la clubul de ashihara karate, SLD Focsani


Doinita Padurice si Liviu Stanica, invitati speciali ai emisiunii "Lumea Sportului" de pe DTV


"Lumea Sportului" i-a avut invitati la ultima editie pe portarul echipei Dorecom Reghiu, Ion Dogaru, si pe managerul firmei Contliv Soft, Liviu Macovei, a carui echipa a jucat finala Cupei Vrancei la minifotbal chiar cu Dorecom (1 - 5). Dogaru a marturisit ca pentru el fotbalul de Divizie C sau B reprezinta un capitol inchis: "Am luat o decizie si este definitiva. Voi juca doar la Divizia D, atit cit voi putea. S-a intimplat ca plecarea mea la Adjud in 2002 sa nu fie de bun augur, mai ales ca acolo echipa s-a desfiintat dupa citeva etape si asta e. Nu pot da timpul inapoi", a spus fratele lui Dorin Dogaru, libero-ul Unirii. Acesta a mai adaugat ca nu se astepta sa cistige Cupa Vrancei, iar performanta Dorecomului se datoreaza sponsorului Dorel Dumitrascu, cel care sustine financiar echipa de mai mult timp.

Liviu Macovei a spus ca eliminarea lui Boghean, in acelasi timp cu a lui I. Radu de la Dorecom a avut efect decisiv asupra rezultatului final. "Desi 4 la 4 pe teren ar fi trebuit sa constituie un avantaj pentru noi, pina la urma a fost un dezavantaj. A fost si o oboseala acumulata in atitea competitii, dar pina la urma e bun si locul doi", a marturisit Macovei.

In partea a doua a emisiunii, in studio s-au aflat karateka Doinita Padurice si antrenorul ei Liviu Stanica, de la clubul de ashihara karate SLD Focsani. Doinita a venit la DTV cu medalia de argint cucerita la Mondialele din Danemarca si a zis ca va face karate multi ani de acum incolo. "Am doar 21 de ani insa am de gind sa concurez mult timp de acum inainte. Artele martiale ajuta nu doar fizicul, ci si psihicul. Este un sport care cere sacrificii, insa eu le-am acceptat si astfel am progresat", a dezvaluit sportiva. Antrenorul Liviu Stanica a declarat ca la anul iti doreste sa participe si el la Mondiale, insa in viitorul apropiat va incerca sa gaseasca un sustinator financiar pentru clubul sau deoarece lipsa banilor face ca unii sportivi de-ai sai sa nu poata participa la multe competitii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.