Sport

Dacia si Ceahlaul vor s-o motiveze pe Unirea?

Cristi Irimia
6 apr 2005 618 vizualizări
Diverse ipoteze circula in aceste zile prin mediile fotbalistice vrincene.


La Bucuresti, cu Poli Timisoara, Unirea a jucat ofensiv in prima repriza si defensiv in cea de-a doua


Victoria Unirii la Bucuresti a schimbat intr-o oarecare masura situatia partidei de simbata cu FC Vaslui, liderul seriei I venind la Focsani cu scopul declarat de a cuceri cele trei puncte puse in joc. Fara a excela in joc, trupa lui Rednic a cucerit, totusi, 9 puncte in primele 4 etape, singura infringere fiind cea de la Navodari, din prima etapa a returului.

Febra partidei a cuprins deja mediile fotbalistice vrincene, astfel ca la ora actuala circula mai multe variante despre jocul Unirea - FC Vaslui. Una din ele ar fi ca Dacia Unirea Braila si Ceahlaul Piatra Neamt ar urma sa motiveze financiar echipa lui Augustin pentru ca focsanenii sa incurce gruparea sponsorizata de Adrian Porumboiu. Fostul arbitru FIFA a fost protagonistul unui gest considerat de unii drept nepotrivit la finele meciului FC Vaslui - Unirea, din tur, cind a dat citeva milioane de lei jucatorilor vrinceni pentru ca a auzit ca n-au bani nici sa ajunga acasa. Scena s-a petrecut in vestiarul Unirii, iar acel gest, precum si prezenta lui Rednic la amicalul dinaintea returului, Unirea - Gloria Buzau, dau apa la moara celor care cred ca Unirea nu va forta victoria simbata. Varianta pare, totusi, putin probabila, mai ales ca Unirea are jocuri grele pe teren propriu in continuare, precum si in deplasare. Iar pozitia actuala din clasament (-3 la "adevar") nu poate fi considerata linistitoare.

Dintre titularii de anul trecut ai Unirii, cind trupa lui Augustin a remizat la Vaslui (0 - 0),

au mai ramas Panfil, I. Constantinescu, Dogaru, Dinu, M. Gheorghe si Ionica. De asemenea, toate rezervele nefolosite de atunci, Cr. Ionel, Vrabie, Sararu, C. Mihai, Ciuteanu si Covaci sint acum in lot. De partea cealalta, nu mai este antrenor Ioan Sdrobis, iar in lot au aparut Sorin Frunza, Daniel Balan si Cristian Ciobotariu.

Pina la inchiderea editiei noastre, Comisia de Disciplina nu luase inca o decizie in privinta suspendarii lui Petrica Ioan, dupa "rosul" incasat la Bucuresti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.