Sport

CSM Rm Sarat a cistigat triunghiularul de pe Milcovul II

Alex Smeu
29 ian 2007 789 vizualizări
Chiar daca CSM Focsani a trecut de FC Botosani cu scorul de 1 - 0, elevii lui Pastia si Brutaru au cedat in fata buzoienilor, scor 0 - 1, adversara din campionat terminind pe primul loc. Aceste doua reprize facute de jucatorii focsaneni au fost o buna incilzire inaintea returului Ligii a 3-a din martie

Simbata, pe stadionul "Milcovul II" din Sud a avut loc un triunghiular la care au participat echipele CSM Focsani, CSM Rm. Sarat (ambele Liga a 3-a) si FC Botosani (Liga a 2-a). Toate cele trei grupari au jucat

fiecare cu fiecare timp de o repriza de 45 de minute. In primul joc, echipa-fanion a intilnit-o pe FC Botosani, formatie la care evolueaza si jucatorul focsanean, Dorin Dogaru. Chiar daca nu prea au fost mult ocazii de poarta in acest joc, pe tehnicieni i-a interesat mai mult jocul prestat in teren de fotbalistii lor decit rezultatul in sine avind in vedere faptul ca a fost doar un meci de pregatire. CSM Focsani s-a impus in fata botosanenilor cu scorul de 1 - 0, prin reusita lui Madalin Predoiu, care a introdus mingea in poarta la o faza la care portarul divizionarei B a respins gresit sutul din lovitura libera trimis de Viorel Craciun de la 30 de metri. Aurel Pastia si Marian Brutaru au folosit urmatorul "11": M. Ivanciu, V. Toader, V. Craciun, V. Feraru, M. Lazar - M. Ungureanu, R. Dutu, O. Bucataru, C. Curteanu - M. Predoiu si C. Riscu. Tehnicianul Mihai Ciobanu a trimis in teren urmatoarea echipa: Caragata - Straton, M. Filip, Axinte, D. Dogaru - Ciobanu, Colban, Derra, Bejan - Vatavu si Andries. Interesant este faptul ca cei trei antrenori nu au efectuat nici o schimbare pe parcursul reprizei. La meci au asistat mai multi jucatori vrinceni care au racit in perioada

cantonamentului si nu au putut evolua la acest triunghiular, este vorba de Cristi Gurguiatu, Emilian Chivu, Florin Stanciu, Florin Sararu si Petrica Ioan care a avut un deces in familie.


CSM Rm. Sarat - FC Botosani 2 - 1


Colega de serie a echipei-fanion a trecut cu scorul de 2 - 1 de echipa clasata la finalul turului pe locul 4 in Liga a 2-a, prin reusitele cu capul a lui Bodoc si a lui Ghitulescu din penalti. Golul elevilor lui Mihai Ciobanu a fost marcat de Andries din lovitura libera din 20 de la metri. De mentionat faptul ca desi a fost un meci amical, din teren nu au lipsit nervii si intrarile mai tari. Focsaneanul Dorin Dogaru a cedat nervos la o faza in care un jucator buzoian era cazut la pamint iar vrinceanul l-a lovit intentionat facindu-l pe Ionica Serea sa-i acorde lui Dogaru cartonasul rosu direct. Nici CSM Rm. Sarat nu a terminat in efectiv complet, autorul primului gol, Bodoc fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene.


CSM Focsani - CSM Rm. Sarat 0 - 1


Spre deosebire de jocul cistigat de echipa noastra in campionat la Rm. Sarat, scor 3 - 1, buzoienii s-au impus in fata jucatorilor nostrii cu scorul de 1 - 0. Golul celor de la Rm. Sarat a fost marcat in urma unei interventii a portarului Cr. Ionel la un atacant buzoian la care Ionica Serea a dictat lovitura de la punctul cu var. Trebuie remarcat si faptul ca antrenorii Aurel Pastia si Marian Brutaru au trimis in teren o echipa tinara formata in majoritate din juniori, exceptie facind V. Craciun, C. Curteanu, V. Feraru si Cr. Ionel. Primul "11" a celor de la Rm. Sarat: Toader - Tudose, Soare, Rosu, Ghitulescu - Ciobanu, Rentea, Bodoc, Lefter - Stancu, Mazarache. Daca buzoienii au trimis in teren primul efectiv, Aurel Pastia si Marian Brutaru au vrut sa vada la treaba mai multi juniori. Tehnicienii au inceput cu Cr. Ionel in poarta, R. Radu, V. Craciun, V. Feraru, L. Nechifor, P. Alecsandrescu, C. Curteanu, S. Serpoi, L. Vardianu, iar in atac alaturi de Madalin Predoiu a evoluat un atacant de culoare adus in probe de la echipa a 3-a a celor de la Toulouse (Franta). De asemenea, de la Unirea Urziceni au fost adusi in probe juniorii Florin Bogdan Serpoi si Silviu Bouduk.


Alte amicale pentru CSM Focsani


La sfirsitul saptaminii, echipa-fanion va sustine un alt joc amical pe teren propriu in compania unei alte divizionare B, Dunarea Galati. Pe 14 februarie, fotbalistii vrinceni vor da piept cu FCM Bacau, iar pe 17 februarie cu Gloria Buzau, ambele intilniri fiind programate pe teren propriu. Un alt joc amical va fi in compania unei alte colegi de serie, este vorba de meciul de pe Milcovul cu Pambac de pe 21 februarie. Aceasta campanie de jocuri de pregatire se va incheia cu deplasarea de la Bacau, unde formatia noastra va sustine disputa cu FCM-ul lui Costel Popovici.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.