Sport

Interes major al ţărilor din Golf în apropierea către Uniunea Europeană

Ziarul de Vrancea
31 ian 2014 2966 vizualizări
Săptămâna trecută, în ziua de 22 ianuarie, la sediul Palamentului European de la Bruxelles a fost prezentată o iniţiativa a UCEE (UNION OF EUROPEAN EXPERTS CHAMBERS ) prezidată de domnii Prof . dr. Paolo Saba – preşedintele organizaţiei şi de dl Mario Borghezio - parlamentar european, împreuna cu o delegaţie formată din trei lideri importanţi din zona Golfului, dl Adel El Jassar din Kuwait, preşedinte onorific UCEE, dl Ali K. Al Bahar, din Qatar, dl Ahmed Al Shaibi, interesati în deschiderea de noi raporturi economice cu societăţi comerciale europene.

Din partea României a fost prezent dl avocat Remus Ciuraru, consultant pe probleme juridice al UCEE. Cu aceasta ocazie  s-a manifestat interesul de colaborare cu societăţile europene cu experienţă în diverse domenii, cu preponderenţă în infrastructuri civile şi în zona petroliferă. S-a manifestat cu această ocazie interesul de a se realiza participarea din aceste state la evenimentul prilejuit de EXPO 2015, care se va desfăşura la Milano. Dl Ali K. Al Bahar a anunţat că va susţine finanţarea proiectului Uniunii Europene: Obiectivele Uniunii Europene de combatere a fraudei, a falsificării de monedă şi al contrafacerii de produse, împărţit în trei iniţiative majore:
- Înfiinţarea unei Academii Europene antifraudă şi contrafacere cu sediul la Bruxelles, unde persoanele interesate vor fi instruite pentru lupta împotriva  contrafacerii de bunuri şi falsificării de bani;
- O a doua iniţiativă se referă la realizarea unor serii de întâlniri în cadrul Parlamentului European cu scopul schimbului de informaţii utile în domeniul fraudelor din aceste domenii;
- Înfiinţarea unei reviste specializate care să trateze subiecte din domeniul informării populaţiei, prevenirii şi combaterii contrafacerilor şi punerii în comerţ a produselor contrafăcute. De asemenea, a fost propusă ideea găsirii unui spaţiu dedicat din Biblioteca Parlamentului European pentru lucrări şi publicaţii culturale care reflectă cultura, istoria şi tradiţiile statelor din zona Golfului Persic.

Vasile Stan -UNION OF EUROPEAN EXPERTS CHAMBERS


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.