Sport

Avram propune, Burleanu acceptă, Popescu se enervează

Ziarul de Vrancea
31 ian 2014 817 vizualizări
O dezbatere televizată între candidaţii la preşedinţia FRF creează frisoane principalului favorit, care adoptă poziţia struţului


Candidatul la preşedinţia FRF Vasile Avram a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că îi provoacă pe Gheorghe Popescu şi pe ceilalalţi trei candidaţi la alegerile pentru şefia federaţiei, la o dezbatere publică după modelul consacrat în timpul campaniilor electorale politice. "Eu sunt pregătit oricand, mai mult decat atat, fac un apel la instituţiile media să organizeze această dezbatere. Eu voi veni cu plăcere, mă pun la dispoziţia presei. Cred că o discuţie aplicată, despre managementul fotbalului romanesc, între mine şi Gică Popescu, le va permite electorilor să vadă cine e mai bun. Bineînţeles, ar trebui să participe toţi candidaţii", a declarat Avram, care are rezerve în ceea ce priveşte disponibilitatea contracandidaţilor săi de a participa la această dezbatere: "Din păcate nu cred că vor fi toţi de acord cu această idee. Poate că unii nu stăpanesc prea bine domeniul, poate sunt conştienţi că atuul lor nu este pregătirea, ci susţinerea".
Un candidat care se declară de acord cu propunerea lui Avram, este Răzvan Burleanu, preşedinteleFederaţiei Romane de Minifotbal,  manifestandu-şi şi el rezerve faţă disponibilitatea lui Gheorghe Popescu. "Da, sunt dispus, bineîneţeles, la orice oră, sută la sută confirm, doar să fiu anunţat cu o zi-două mai devreme pentru a nu fi plecat în ţară. Eu sunt plecat în ţară acum şi cred că de duminică noapte sunt în Bucureşti. Deci eu sunt disponibil pentru orice format de emisiune, oricand. şi eu am rezerve în ceea ce-l priveşte pe domnul Popescu, că ar dori să participe la o dezbatere pentru ca oamenii să aleagă între programe. Nu trebuie să alegem nume, ci programe", a declarat Burleanu.
Într-adevăr, Gică Popescu a răspuns iritat la această problemă: "Următoarea întrebare, următoarea întrebare! Nu am niciun comentariu. Nu vreau să comentez nici ce spune domnul Avram, nici un alt candidat", a spus Popescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.