Sport

Din cauza vremii:Echipa de futsal şi-a anulat cantonamentul la Gălăciuc

Dan Chiriac
27 ian 2014 428 vizualizări
Ciornei este ultima noutate a echipei

Echipa de futsal Progresul Focşani şi-a anulat cantonamentul pe care trebuia să-l înceapă duminică la Gălăciuc. Plecarea de duminică a fost anulată, jucătorii urmand să se pregătească la Sala Polivalentă. “Chiar dacă drumul ne-ar fi permis să ajungem la Gălăciuc, nu am fi avut prea multe variante de antrenament acolo. Zăpada este foarte mare în zonă şi era greu de găsit traseele necesare pregătirii. Am ales să rămanem la Focşani şi să ne pregătim aici. Avem cate două antrenamente în fiecare zi, la Sala Polivalentă. Ultima noutate este Ciornei, jucător care a ales să vină la futsal din acest sezon”, ne-a spus antrenorul Elvis Ilaş. Focşănenii nu vor mai susţine alte partide de verificare pană la reluarea campionatului. Progresul a pierdut cu 10-4 meciul amical jucat marţea trecută cu United Galaţi. Jucătorii care vor forma lotul Progresului în returul campionatului sunt: Borş, Ivanciu, Ciornei, Ilaş, Popa, Stanciu, Ungureanu, Dumitriu, Sergiu Sava, Prodan şi Chilindar. Florin Nistor şi Florin Ciubotaru nu au rămas în lot, deşi s-au pregătit cateva zile cu formaţia de futsal. Primul joc oficial va avea loc pe 9 februarie, în compania celor de la Autobergamo Deva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.