Sport

"Kassai trebuie suspendat"

Ziarul de Vrancea
27 ian 2014 424 vizualizări
Candidatul la preşedinţia FRF, Vasile Avram, susţine că secretarul general al forului se află în conflict de interese, întrucat face parte din echipa lui Gică Popescu

Vasile Avram, înscris în lupta pentru şefia FRF, a solicitat conducerii federaţiei, printr-o notificare, suspendarea secretarului general Adalbert Kassai pană la instalarea noului preşedinte, pentru conflict de interese, acesta fiind anunţat că face parte din echipa unui candidat, Gheorghe Popescu. Fostul preşedinte al CCA consideră că Adalbert Kassai se află într-un evident conflict de interese în dubla lui calitate de organizator al alegerilor din 5 martie şi membru anunţat al echipei lui Gheorghe Popescu.  În notificarea adresată conducerii FRF, Vasile Avram a cerut încetarea oricărei campanii de sprijinire a candidatului Gheorghe Popescu de către actuala conducere a federaţiei.
Vasile Avram a anunţat într-o conferinţă de presă că în cazul în care conducerea FRF nu va soluţiona doleanţele sale se va adresa UEFA şi instituţiilor din Romania: "Mi-aş fi dorit o competiţie reală, bazată pe programe şi strategii şi nu pe cumetrii şi alianţe. Am vrut să mă asigur că nimeni nu va transforma aceste alegeri într-o mascaradă. Voi depune o sesizare la FRF, care îi va ajuta pe toţi candidaţii. În cazul în care FRF nu va lua măsurile pe care le solicit, voi continua demersurile pentru corecta organizare a alegerilor şi voi sesiza organele internaţionale şi instituţiile abilitate. Să nu uităm că Federaţia Romană de Fotbal nu este stat în stat. Sunt convins că UEFA monitorizează orice acţiune de acest gen. îi aduc aminte că anul trecut au fost alegeri în Maroc şi, pentru că au fost influenţate de către politic,  UEFA şi FIFA au anulat acele alegeri".
Preşedintele AMF Bucureşti acuză conducerea actuală a FRF că îl susţine în campania pentru alegeri pe fostul internaţional Gherghe Popescu. Avram consideră că votul liber exprimat trebuie să fie acordat exclusiv pe baza programelor şi prestaţiei proprii a candidaţilor implicaţi în campanie.
Avram a precizat că prin susţinerea publică pe care şi-a manifestat-o faţă de Popescu, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a creat imaginea publică a "desemnării unui succesor" şi a inutilităţii procesului electoral. De asemenea, fostul preşedinte al CCA a acuzat faptul că se folosesc logistica şi personalul federaţiei pentru a face campanie fostului jucător Gheorghe Popescu, solicitand conducerii FRF să înceteze orice acţiune de sprijinire publică a acestuia.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.