Sport

Grupele de la CSM Focşani au început pregătirile

Dan Chiriac
26 ian 2014 467 vizualizări
Grupele de copii de la CSM Focşani au început obişnuita pregătire de iarnă. Pentru început jucătorii vor face acomodarea la efort înaintea plecării în cantonament.

Majoritatea jucătorilor au răspuns antrenamentelor, cei care au lipsit avand motive întemeiate, în principal de sănătate. Experienţa anilor precedenţi ne spune că trebuie să fim pregătiţi din punct de vedere fizic pentru a aborda prima competiţie care vine foarte repede, respectiv Cupa Hagi Danone. Această competiţie are termen de finalizare data de 15-03-2014, data la care se comunică campioana judeţului pentru etapa de zonă. Grupa 2002 are ca obiectiv clar caştigarea etapei judeţene şi, de ce nu, şi a etapei de zonă. Chiar dacă lipsa unui teren sintetic pe care să facem şi antrenamente tehnico-tactice ne face să plecăm cu şansa a doua în faţa echipelor din Galaţi, Buzău şi Constanţa, care dispun de o bază materială superioară echipelor vrancene, suntem încrezători că această grupă poate produce surprize, ştiind faptul că este una din cele mai bune grupe ale clubului nostru. A venit şi zăpada care ne poate ajuta în procesul de pregătire fizică”, spune Danilete Iorga, preşedintele clubului CSM Focşani. Tot azi, dacă vremea o va permite, juniorii B de la LPS Focşani, pregătiţi de Alin Samoilă, vor pleca în cantonament la Gheorghieni. (Dan CHIRIAC).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.