Sport

Echipă de handbal feminin la Mărăşeşti

Dan Chiriac
24 ian 2014 709 vizualizări
Din dorinţa ca şi fetele din oraşul Mărăşeşti să poată practica un sport de performanţă, cu profesori calificaţi, conducerea Fan Clubului Steaua Mărăşeşti a hotărât să înfiinţeze şi o secţie de handbal, adresată fetelor născute în 2004-2005.

De antrenamente se va ocupa profesorul Irimia Andrei, care face parte de curând din conducerea Asociaţiei Sportive ca membru asociat. Decizia a fost luată deoarece juniorii legitimaţi la Fan Club Steaua Mărăşeşti sunt din ce în ce mai numeroşi şi mai talentaţi, participând la numeroase competiţii de la care s-au întors cu numeroase diplome, medalii şi cupe. “Suntem convinşi că acelaşi succes îl vom avea şi cu fetele, deoarece dorinţa de competiţie vine şi din partea lor. Obiectivele urmărite de antrenori sunt obţinerea unor performanţe sportive,  participarea la toate competiţiile de handbal organizate de AJH Vrancea, motivarea elevelor în vederea înţelegerii necesităţii practicării sportului pentru îmbunătăţirea stării de sănătate şi fortificarea organismului, stimularea relaţiilor de colaborare şi competiţie între copii şi a dorinţei de afirmare şi autodepăşire a propriilor performante”, spune Cătălin Mihalcea, preşedintele Fan Club Mărăşeşti. Selecţia va avea loc pe 3 februarie 2014 la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Mărăşeşti, începând cu ora 17. Fetele trebuie însoţite de un adult şi este necesar să prezinte o copie după certificatul de naştere şi adeverinţă de la medicul de familie prin care să se confirme că sunt apte pentru practicarea sportului. Antrenamentele vor avea loc de două ori pe săptămână, lunea şi miercurea, de la orele 17.00 -18,30, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 2. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.