Sport

"Nu merit convocarea pentru "All Star Game"

Ziarul de Vrancea
24 ian 2014 2844 vizualizări
Selecţionat în echipa Conferinţei de Vest pentru meciul vedetelor din NBA, Kobe Bryant spune că va juca puţin, pentru a lăsa loc tinerilor care au jucat tot sezonul

Kobe Bryant şi Kevin Durant vor face parte din echipa vestului, iar LeBron James şi Dwyane Wade din cea a estului, la All Star Game, meciul vedetelor din NBA, care va avea loc în data de 16 februarie, la New Orleans. Selecţionatele Conferinţei de Vest şi Conferinţei de Est au fost stabilite în urma unei consultări publice, iar rezervele vor fi alese de antrenorii echipelor din NBA, la 30 ianuarie. Vedeta echipei Miami Heat, LeBron James, dublu campion NBA şi cvadruplu MVP, a primit cele mai multe voturi: peste 1,4 milioane. James va participa pentru a zecea oară la All Star Game. Iată titularii celor două selecţionate: Conferinţa de Vest: Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Kevin Durant (Oklahoma Ciity Thunder), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Kevin Love (Minnesota).
Conferinţa de Est: Dwyane Wade (Miami Heat), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), LeBron James (Miami Heat), Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks).
Baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, selecţionat a 16-a oară pentru All Star Game, a recunoscut că nu merită această onoare, deoarece în acest sezon a jucat în doar şase meciuri. "Cu tot respectul pentru fanii care m-au votat, ei trebuie să ştie că apreciez asta, dar trebuie şi să faci ceea ce este corect", a spus Bryant, conform postului ESPN. Baschetbalistul în varstă de 35 de ani a lăsat să se înţeleagă faptul că ar putea să participe la All Star Game, dar să joace puţin.  "Sunt tineri care au evoluat tot sezonul şi care merită să joace. Este important pentru el", a spus Bryant.
Kobe Bryant a ratat începutul sezonului deoarece nu era refăcut în urma unei operaţii la tendonul lui Ahile. El a jucat în şase meciuri, în decembrie, după care s-a accidentat din nou, de această dată la genunchiul stang.  Bryant a primit aproape un milion de voturi din partea publicului, la consultarea pentru stabilirea componenţei celor două echipe care vor juca All Star Game .


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.