Sport

CSM Focşani, lider după turul campionatului la juniori D

Dan Chiriac
21 ian 2014 658 vizualizări
Liderul se va lupta cu Juventus Focşani pentru prima poziţie la finalul întrecerii

După turul campionatului în competiţia rezervată juniorilor D, CSM Focşani conduce cu maximul de puncte, 12 din tot atâtea posibile. Focşănenii stau foarte bine la toate capitolele, fiind lideri atât la goluri marcate (17), cât şi la cele primite (doar 5), unde sunt însă la egalitate cu CFT Juventus Focşani. Elevii antrenaţi de Alin Samoilă şi Mihai Oprişan sunt urmaţi în clasament de CFT Juventus Focşani (la 3 puncte distanţă), ultimul loc al podiumului fiind ocupat de Young Stars Panciu (la 6 puncte distanţă). CSM Focşani a dominat toate partidele disputate, fiind condusă o singură dată în partida cu Juventus Focşani, scor 0-1. Ulterior, CSM a marcat de două ori şi s-a impus cu 2-1. Mai sunt patru etape până la finalul campionatului juniorilor D, în urma căruia se obţine calificarea în faza naţională respectiv etapa de zonă şi de ce nu turneul final. Meciul decisiv va fi cel din etapa a doua a returului dintre CFT Juventus şi CSM Focşani. De partea cealaltă a clasamentului, „lanterna roşie” a seriei este Young Stars Boloteşti, o echipă nou apărută în întrecerile de juniori. Chiar dacă nu au acumulat puncte, cei din Boloteşti au arătat un entuziasm deosebit pentru această întrecere, lucru pentru care sunt de felicitat. Antrenorul Marcel Corozanu şi managerul Romică Corozanu încearcă să facă ca sportul rege să nu dispară în una dintre cele mai mari comune din Vrancea. În turul campionatului, cinci jucatori au marcat cate trei goluri şi se află în fruntea clasamentului golgeterilor. Alexandru Lăudatu, Bogdan Burlacu, Alexandru Dumitru – CSM Focşani, Rareş Dobrescu – CFT Juventus şi Valentin Cătănoiu – Viitorul Focşani sunt jucătorii care au punctat cel mai mult în turul campionatului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MICROBIST, acum 3740 zile, 14 ore, 31 minute, 27 secunde
Este un lucru firesc si normal . De ani buni C.S.M. FOCSANI ocupa locul 1 la toate categoriile de varsta la copii si juniori si reprezinta FOCSANIUL SI VRANCEA la turneele finale la nivel national cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.