Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Steaua a scăpat de Nikolic

Ziarul de Vrancea
20 ian 2014 2047 vizualizări
Atacantul muntenegrean Stefan Nikolic, 23 de ani, care a evoluat pană în această iarnă la Steaua Bucureşti, a semnat un contract cu gruparea Incheon United, informează site-ul oficial al clubului sud-coreean.

Jucătorul a mai evoluat în cariera sa la OFK Belgrad, Lierse şi Roeselare, înainte de a se transfera în 2010, în Romania, la FC Timişoara. De la gruparea bănăţeană, el a fost achiziţionat de Steaua, în vara anului 2011. La finalul lunii decembrie 2013, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a anunţat că nu se va mai baza pe Nikolici pentru ultima parte a sezonului. Odată cu atacantul din Muntenegru, Incheon United l-a transferat şi pe mijlocaşul brazilian Olivio Da Rosa "Ivo" (28 de ani), care a evoluat ultima dată la Criciuma.

Mihaela Tivadar a părăsit Clujul

Handbalista Mihaela Tivadar a anunţat, marţi, că părăseşte echipa "U" Jolidon Cluj, la care a evoluat trei ani şi jumătate, după ce nu i-au fost plătite restanţele salariale pe mai multe luni. Tivadar a făcut referiri şi la perioada în care nu a fost plătită de echipa clujeană. "Ce e prea mult, deja dă pe afară, iar celor care vor să mă judece le spun atat: cand am venit de la HCM Roman, acum trei ani şi jumătate, am scos din buzunarul meu 11.000 de euro, pentru a-mi plăti transferul, iar acum la plecare, am restanţe de şase luni şi jumătate. Cred că e destul!", a spus handbalista. Conducerea formaţiei "U" Jolidon Cluj a precizat, ieri, într-un comunicat, că despărţirea de handbalistă a fost decisă de comun acord, "memoriul depus de jucătoare la FRH fiind o portiţă prin care aceasta se poate transfera, după încheierea turului de campionat".

O violonistă thailandeză la Soci

Violonista Vanessa Mae, în varstă de 35 de ani, va reprezenta Thailanda în proba de schi alpin la Jocurile Olimpice de la Soci, a anunţat, ieriFederaţia Internaţională de Schi (FIS).  Vanessa s-a născut în Singapore, tatăl ei fiind thailandez, iar mama sa din China. Sportiva a crescut la Londra unde s-a lansat în muzică. Ea se antrenează de mai mulţi ani în Elveţia, la Zermatt. Singurul sportiv thailandez participant la Jocurile Olimpice de iarnă a fost Prawat Nagvajara, care a luat startul în cursele de schi fond de la Salt Lake City în 2002 şi de la Torino în 2006.

Michel Bastos revine în Europa

Mijlocaşul brazilian al echipei Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Michel Bastos, a fost împrumutat pană la finalul sezonului la formaţia AS Roma, a anunţat, luni, clubul italian. Roma a plătit 1,1 milioane de euro pentru împrumutul fotbalistului brazilian şi are o opţiune de cumpărare definitivă pentru 3,5 milioane de euro. Bastos, care a mai lucrat cu antrenorul Rudi Garcia la OSC Lille în perioada 2007-2009, este al doilea transfer făcut de AS Roma în această iarnă, după achiziţionarea mijlocaşului belgian Radja Nainggolan de la Cagliari. Michel Bastos, în varstă de 30 de ani, a evoluat în cariera la formaţiile Atletico Paranaense, Gremio Porto Alegre, Figueirense, OSC Lille, Olympique Lyon, Schalke 04 şi Al Ain.

Ardiles a făcut accident rutier

Fostul fotbalist argentinian Osvaldo Ardiles a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de luni spre marţi, în Insulele Falkland (Malvine). Ardiles a pierdut controlul automobilului în care mai mai afla şi fostul său coechipier, Ricky Villa. El a fost transportat la spital, unde i s-au aplicat 20 de puncte de sutură la cap, dar apoi a fost externat. Osvaldo Ardiles a caştigat Cupa Mondială cu Argentina în 1978 şi a jucat în perioada 1978-1988 la Tottenham.  Ardiles şi Villa se aflau în Malvine pentru realizarea unui documentar.

Scandal la Tottenham, fără cărămizi

Gruparea Swansea a anunţat, ieri, că poliţia a fost chemată la finalul săptămanii după un incident între doi jucători la un antrenament, dar a dezminţit că ar fi existat ameninţări cu o cărămidă, aşa cum informase presa engleză. "Chico Flores şi Barry Monk au avut un schimb de replici, lucru care se mai întamplă între jucători, dar nu a existat nicio ameninţare. O persoană a chemat poliţia, care a considerat că nu trebuie să intervină. Clubul neagă categoric că ar fi existat ameninţări cu o cărămidă. Cazul este închis", a anunţat Swansea.  Fost căpian al echipei Ţării Galilor, Monk nu a mai jucat din septembrie, din cauza unei accidentări la un genunchi. Flores este titular în echipa lui Michael Laudrup. Swansea a pierdut apoi pe teren propriu, scor 1-3, cu Tottenham, în campionatul Angliei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.