Sport

Poliţia şi Hunters au remizat în derby-ul Cupei Fair-Play

Dan Chiriac
20 ian 2014 3156 vizualizări
Echipa condusă de Enache Manolache a condus cu 1-0, dar a fost egalată după un penalty în repriza a doua

Duminică au avut loc partidele etapei a patra la Cupa Fair-Play. Derby-ul grupei B a opus Poliţia şi Hunters, care au oferit un meci spectaculos celor prezenţi în tribunele Sălii Polivalente. Spre meritul lor, ambele echipe şi-au văzut de joc, astfel încat au lipsit durităţile. A rezultat un frumos spectacol sportiv, în care ambele echipe au avut meritul lor. Poliţia a început mai bine jocul şi după o bară, a reuşit să deschidă scorul prin Dănuţ Pascu. Ofiţerul de la Investigaţii Criminale, alintat de colegi “Totti”, după numele atacantului celor de la AS Roma, a deschis scorul după o pasă primită de la Tudorel Ivan, de la Poliţia Rutieră. La pauză s-a intrat cu 1-0, dar Hunters a egalat repede după reluare, după o lovitură de la şapte metri, transformată în forţă de Romică Ciolpan. Chiar dacă fazele de poartă nu au lipsit pană la final, rezultatul final, 1-1, este echitabil, după felul în care s-au derulat ostilităţile. În lupta pentru primul loc, Hunters are un avantaj de şapte goluri la golaveraj, dar totul se poate schimba în ultima etapă. Hunters are un meci relativ greu cu Pensiunea Leonardo, echipă care îşi joacă şansa sa de calificare. În schimb, Poliţia va întalni ultima clasată, Teomax, echipă care a primit multe goluri în turneu. De exemplu, Hunters a învins cu 10-1 această formaţie, de unde rezultă că Poliţia, poate, teoretic, să recupereze cele şapte goluri în minus pe care le are la golaveraj. 22 de Grade şi-a asigurat de asemenea prezenţa în sferturile de finală după victoria obţinută în faţa celor de la Pensiunea Leonardo, scor 2-0. Şi învinşii vor merge în faza următoare, ţinand cont că au trei puncte avans şi victoria directă în faţa celor de la Speranţa. În Grupa A, lupta pentru calificare a devenit foarte interesantă. Amicii, cu 15 puncte este deja sigură de primul loc. Soveja 7 puncte, Victoria Tecuci 6 puncte, GS Mobile 5 puncte şi Pinola 4 puncte se luptă pentru cele trei locuri ce asigură calificarea. GS Mobile va juca cu Victoria Tecuci, un meci de “care pe care”, în timp ce Pinola poate scoate din cursă campioana ultimei ediţii, Soveja, în cazul unui succes în meciul direct. Cupa Fair-Play la minifotbal este rezervată jucătorilor de peste 35 de ani şi este organizată de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea.Sponsorii turneului sunt Tomrad şi Pensiunea Leonardo. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei:
Finanţe – Pinola 3-4
Soveja – Victoria Tecuci 6-0
GS Mobile-Grande Pizza 3-4
Speranţa – Teomax 7-1
Pensiunea Leonardo – 22 Grade 0-2
Poliţia-Hunters 1-1





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.