Sport

Începe returul în Divizia A 2 la volei

Dan Chiriac
17 ian 2014 1222 vizualizări
CSM Piteşti - CSM Focşani, azi, în prima etapă a returului.Voleibalistele din Focşani, cu două jucătoare din Bulgaria, vizează promovarea în prima ligă

Campionatul Diviziei A 2 la volei feminin se va relua azi, cand este programată prima etapă din retur. CSM 2007 LPS Focşani va evolua în seria Est, la Sala LPS din Piteşti, în compania echipei locale CSM.  În prima etapă a campionatului, CSM 2007 Focşani a trecut cu 3-0 de SCM Piteşti, la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un capăt la altul. Acum, în meciul retur, focşănencele speră la un nou succes. Voleibalistele focşănene au făcut ultimele antrenamente dinaintea partidei din etapa a şasea în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, care este asemănătoare cu cea în care vor juca la Piteşti. CSM Focşani 2007 se află pe locul al doilea în seria Est şi, dacă nu se întâmplă nimic ieşit din comun, va începe returul cu victorie. Lotul CSM Focşani 2007 este alcătuit din Mihaela Taskiran, Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Alexandra Blaga, Elena Mogoszan, Ana Maria Cimpoeşu, Romina Coman, Alexandra Bărgăoanu, Georgia Cristina Botezatu, Ana Boantă, Alexandra Ciucă, Mihaela Cîrlan. În lot a revenit după operaţia la genunchi Alexandra Ciucă, însă este accidentată Georgiana Tisianu. Gazdele au o echipă formată din multe tinere şi în mod normal nu pot pune probleme CSM-ului.  Obiectivul echipei în sezonul 2013/2014 este promovarea în liga întai. Echipa de volei se gandeşte să revină în liga întai, acolo unde a jucat în 2010. Focşănencele se află în acest moment pe poziţia a doua a clasamentului, la o singură victorie distanţă de Ştiinţa Miroslava. De altfel, cele două formaţii au caştigat toate partidele dipsutate, ieşencele avand însă avantajul victoriei directe, scor 3-0. Cele două formaţii se vor întalni în etapa a doua a returului, în Sala Polivalentă din Focşani. CSM are nevoie de un succes pentru a egala în fruntea clasamentului formaţia din comuna situată pe centura oraşului Iaşi. Cele două jucătoare din Bulgaria aduse în toamnă pentru a întări lotul CSM-ului sunt atuul conducerii pentru acest retur, în care se speră în depăşirea ieşencelor şi totodată participarea la play-off-ul care poate aisgura promovarea în prima ligă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.