Sport

Voinţa Odobeşti, campioana la mijlocul sezonului, la juniori A1

Dan Chiriac
16 ian 2014 838 vizualizări
Echipa condusă de Marian Gurău are maxim de puncte

Campionatul de juniori A, se află în acest moment în pauză de iarnă.. După 14 partide, Voinţa Odobeşti are un avantaj de cinci puncte în faţa gugeştenilor, ultimul loc al podiumului fiind ocupat de AS Suraia, care se află la 9 lungimi de lider. Cu nici un punct pierdut în jocurile disputate până acum odobeştenii conduc în clasamentul campionatului de juniori A1. Golaverajul de 42-9 îi oferă primul loc şi la capitolul goluri marcate, dar nu şi primite, unde Victoria Gugeşti stă mai bine (doar 8 goluri faţă de 9). Pofta de joc a elevilor conduşi de Marian Gurău o introduce în „hora” echipelor care vor să câştige primul loc şi asfel să reprezinte judeţul Vrancea mai departe în competiţia naţională. „Lanterna roşie” a campionatului este în acest moment Victoria Gologanu, cu numai patru puncte din 11 partide. În clasamentul golgeterilor, tot Voinţa Odobeşti ocupă primul loc prin Cosmin Ionuţ Batarangă, jucător care are nu mai puţin de 18 de goluri marcate. Locul secund este ocupat de Croitoru Laurenţiu (AS Suraia) cu 9 goluri, următorul loc al podiumului fiind ocupat de Durţan Mirel( tot de la Voinţa Odobeşti) cu 8 goluri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.