Sport

Patru jucători, în pregătiri cu Progresul Focşani

Dan Chiriac
14 ian 2014 707 vizualizări
Săptămana viitoare este programat primul amical, cu United Galaţi u jucătorii ar putea urca şi la munte, într-un cantonament la Gălăciuc

Cristi Prodan – Voinţa Răstoaca, Florin Nistor – Victoria Gologanu, Florin Ciubotaru – Doctor GSM Suraia şi Manuel Ivanciu – Selena Jariştea sunt cei patru jucători din Superliga Vrancei care au intrat în atenţia echipei de futsal Progresul Focşani. Cristi Prodan, atacantul celor de la Voinţa Răstoaca, a aintrat în atenţia celor doi tehnicieni, Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş, după evoluţiile deosebite pe care le-a avut în liga a cincea, dar şi la partidele de la Cupa Vrancei. Saltul lui Cristi Prodan nu este întamplător, acesta jucand mai mulţi, într-o ligă profesionistă, în Italia. Revenit acasă, acesta a ieşit în evidenţă în partidele jucate în acest sezon competiţional. Florin Nistor este de mai multă vreme în atenţia echipei de futsal. Nistor este un obişnuit al meciurilor pe teren redus şi a fost foarte apreciat în ultimul an. Florin Ciubotaru şi Manuel Ivanciu sunt nume care au cochetat cu fotbalul din ligile superioare, portarul focşănean evoluînd inclusiv în liga a doua. Chiar dacă nu au fost prezenţi la antrenamentul de ieri, Nistor şi Ciubotaru sunt aşteptaţi în continuare la echipă. Antrenamentele echipei de futsal se vor derula la Sala Polivalentă, urmand ca în perioada următoare să fie efectuat un cantonament la Gălăciuc. După perioada de pregătire vor fi stabilite şi cateva partide de pregătire. “Săptămana viitoare jucăm cu Galaţiul. Încercăm ca pană pe 9 februarie, cand vom juca cu Deva acasă să disputăm şi un meci de pregătire la Călăraşi, cu echipa locală. Lotul este aproape complet. Sunt toţi cei care au încheiat sezonul de toamnă, plus cei patru. Cu 9-10 jucători sperăm să ducem la bun sfarşit acest campionat”, ne-a spus Elvis Ilaş, antrenorul echipei. Progresul Focşani a terminat pe locul nouă prima parte a ligii întai de futsal. Focşănenii au ajuns pentru prima dată în afara poziţiilor care asigură prezenţa în play-off. Programul din sezonul de primăvară începe extrem de dificil pentru echipa focşăneană. În primele patru runde, Progresul va juca acasă cu liderul clasamentului, Autobergamo Deva şi cu campioana ultimelor ediţii de campionat, City’us Tg. Mureş şi în deplasare cu FK Odorhei, o candidată la titlu şi cu Spicom Sf. Gheorghe. Ulterior, focşănenii se pot gandi la puncte în partidele de acasă cu KTE Tg. Secuiesc, Clujana Cluj şi United Galaţi, dar şi în deplasarea de la Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
microbist, acum 3725 zile, 11 ore, 22 minute, 15 secunde
Domnilor antrenori merita incercati si jucatorii Manu, Suvac si Balosu Vasile, toti jucatori tineri si foarte buni la jocul de futsal. S-au acestia nu sunt agreati de dl presedinte al AJF ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.