Sport

Amicii au caştigat derby-ul la Cupa Fair-Play

Dan Chiriac
13 ian 2014 673 vizualizări
Etapa viitoare este programat derby-ul grupei a doua, între Hunters şi Poliţia

Amicii Grande Pizza şi Soveja au oferit duminică seara un meci foarte interesant în derby-ul rundei a treia la Cupa Fair-Play. Cele două formaţii se aflau în fruntea clasamentului după două etape. Partida a fost echilibrată, golurile venind abia spre finalul jocului. Timp de 45 de minute rezultatul a rămas alb. Cu un sfert de oră înainte de final, Alexandru Mălinaşa a marcat cu ajutorul unui fundaş advers, care a deviat mingea în propria poartă. Soveja a încercat să egaleze, dar lovitura decisivă a fost reuşită de Adrian Toma, care a marcat pentru 2-0, în minutul 58. De eşecul celor de la Soveja a profitat şi GS Mobile, care a urcat un loc în clasament, după victoria clară cu 10-5, obţinută în faţa celor de la Finanţe. De altfel, GS Mobile este cotată cu şanse importante de a ajunge în semifinalele acestui turneu, la fel ca la ediţia precedentă. După înfrangerea clară suferită în prima etapă, 2-9, Victoria Tecuci a arătat că este o formaţie valoroasă, care are şanse reale de a ajunge în faza eliminatorie. Tecucenii au învins Pinola, cu 5-2 şi au acumulat şase puncte în clasament. În Grupa A, cel mai interesant joc a fost cel dintre Poliţie şi 22 de Grade. Poliţiştii, cu maximul de puncte după două etape, au decis meciul încă din primul sfert de oră după reuşitele lui Sorin Pîslaru şi Tudorel Ivan. Chiar dacă Sorin Năstase a redus din diferenţă, poliţiştii au avut ultimul cuvant. Din nou Ivan şi Silviu Tudorache au dus scorul la 4-1, diferenţa normală după modul în care a decurs jocul. Poliţia se află pe primul loc în grupă, cu maximul de puncte. Poliţiştii vor juca runda viitoare derby-ul seriei, cu Hunters. Cele două formaţii au maximul de puncte şi anunţă un duel foarte disputat. Duminică, Hunters nu a lăsat nicio şansă celor de la Teomax, pe care i-a învins cu 10-1. Pensiunea Leonardo are şase puncte după victoria din meciul cu Speranţa. Deşi au condus cu 3-1, cei de la Speranţa au cedat şi au pierdut cu 4-3. Cupa Fair-Play la minifotbal este rezervată jucătorilor de peste 35 de ani şi este organizată de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea.Sponsorii turneului sunt Tomrad şi Pensiunea Leonardo. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei
Etapa a treia:
Pensiunea Leonardo – Speranţa 4-3
22 Grade – Poliţia 1-4
Hunters – Teomax 10-1
Victoria Tecuci – Pinola 5-2
GS Mobile-Finanţe 10-5
Amicii Grande Pizza-Soveja 2-0





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.