Sport

Gorjenii l-au repatriat pe Nistor

Ziarul de Vrancea
13 ian 2014 415 vizualizări
Tanărul internaţional va fi împrumutat la Pandurii de la echipa sa din Franţa, Evian

Mijlocaşul echipei Evian, Dan Nistor, vandut în vară de Pandurii Targu Jiu grupării franceze, va evolua sub formă de împrumut pană la finalul sezonului la clubul gorjean. Preşedintele Marin Condescu a anunţat că s-a ajuns la un acord pentru un împrumut al mijlocaşului de la clubul francez Evian pentru următoarele şase luni. După perfectarea împrumutului Dan Nistor se va alătura echipei Pandurii pentru pregătirea de iarnă din Antalya. Transferat în vară de Evian, Dan Nistor (25 de ani) a evoluat în doar şase partide, dintre care într-una singură ca titular. În total, Nistor a jucat 124 de minute pentru gruparea franceză de primă ligă. Pe de altă parte, atacantul muntenegrean Admir Adrovic va fi împrumutat în retur de Pandurii formaţiei israeliene Maccabi Petah Tikva, aceasta avand şi opţiune de cumpărare asupra jucătorului. Alţi doi jucători de la Pandurii Targu Jiu vor fi împrumutaţi în retur unor formaţii din Liga I, conducerea echipei Pandurii fiind în tratative cu FC Braşov şi CS Botoşani pentru cedarea jucătorilor David Lazar şi Paulinho.
* Antrenorul Vasile Miriuţă a fost anunţat, ieri, pe site-ul oficial al formaţiei CFR Cluj, ca noul tehnician al echipei ardelene, din staful său urmand să facă parte şi preparatorul fizic german Matthias Grahe, care i-a pregătit în ultimii 15 ani pe jucătorii formaţiei Energie Cottbus. Contractul lui Grahe cu Energie Cottbus, club la care se afla din 1998, a expirat la finalul anului 2013. Alături de Grahe, Miriuţă va mai fi ajutat de Alin Minteuan, antrenor secund, şi Horea Carlan, care se va ocupa de pregătirea portarilor. Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Petre Grigoras au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a relatiilor contractuale, a anunţat, vineri, gruparea ardeleană. În afară de Grahe, cu care se cunoaşte din perioada în care a evoluat ca jucător la Cottbus, Miriuţă a adus şi un jucător de la Ceahlăul Piatra Neamţ,  mijlocaşul spaniol Aitor Monroy, pe care l-a pregătit la gruparea nemţeană. Înaintea transferului la Ceahlăul în 2011, Monroy a evoluat pentru echipele Atletico Madrid C, Atletico Madrid B şi Logrones.
*  Fundaşul central al echipei Pandurii Targu Jiu, Ionuţ Rada, a semnat un contract pe şase luni cu formaţia Universitatea Cluj, "Este un moment important pentru mine, mă bucur că am ajuns la un club cu tradiţie, istorie şi suporteri extraordinari. Am venit la Universitatea Cluj în primul rand pentru că vreau să joc. Vreau să ajut echipa să ieşim din zona fierbinte în care ne aflăm, iar la final să fim fericiţi cu toţii. Universitatea Cluj are suporteri extraordinari, am jucat contra lor cu Pandurii şi te fac să te simţi minunat", a declarat Rada. Pe de altă parte, Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu fundaşul Gaston Mendy.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.