Sport

Goluri multe în etapa a patra la Cupa Vrancei

Dan Chiriac
12 ian 2014 1535 vizualizări
Voinţa Prorent a pierdut lupta pentru locul patru cu Dansan Mărăşeşti u în Grupa a doua, Voinţa Răstoaca şi Vila Geo se vor întalni în meciul pentru poziţia a patra

Sambătă au fost programate partidele etapei a patra la Cupa Vrancei la minifotbal. Meciurile din ambele serii s-au jucat într-o singură zi, după cum au decis organizatorii. În Grupa A, Tomard a stat, în timp ce contracandidata sa la prima poziţie, Monte Carlo, a reuşit o victorie facilă în partida cu Vila Geo. Deşi partida era considerată derby-ul rundei, desfăşurarea partidei a arătat altceva. E drept, cei de la Vila Geo nu s-au bazat pe trei jucători care au evoluat la finalul săptămanii la Cupa Unirii la minifotbal, de la Iaşi. Cu toţi jucătorii de valoare pe teren, Monte Carlo a marcat gol după gol. Răzvan Sava a reuşit un hattrick, în timp ce Valentin Toader, Emil Burcăcel, Mădălin Predoiu sau Cătălin Costin s-au înscris la randul lor pe lista marcatorilor. Scorul final, 9-0, nu lasă loc la prea multe comentarii. Totuşi, cei de la Vila Geo au introdus la finalul jocului o contestaţie, invocand faptul că jucătorul Cătălin Costin este legitimat la SC Bacău. Cum în echipa celor de la Monte Carlo s-au mai aflat şi alţi jucători legitimaţi, iar regulamentul competiţiei nu permite decat unul, cei de la Vila Geo speră să caştige la masa verde. Contestaţia va fi analizată de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea, Arena, formaţia fostului viceprimar Neagu Nistoroiu s-a impus la scor în faţa celor de la Lyons Sihlea. În ciuda diferenţei de scor, 9-2, incidentele nu au lipsit. Arbitrul Ionuţ Aldea a fost nevoit să elimine doi jucători, cate unul de la fiecare echipă, după ce aceştia s-au scuipat şi lovit.

Luptă pentru locul 4

Grupa B s-a echilibrat după victoria celor de la Voinţa Răstoaca. Cristi Prodan cu patru goluri şi Adrian Gogoriţă - 2 goluri au fost oamenii decisvi în succesul celor de la Voinţa Răstaoca în partida cu Boys Sud. Dacă Tomrad, Monte Carlo şi Arena sunt practic calificate, pentru locul patru se luptă două formaţii. Vila Geo şi Voinţa Răstoaca sunt la egalitate de puncte, dar a doua echipă are un plus de trei goluri la golaveraj. Meciul direct va decide cel mai probabil ultima formaţie calificată din această grupă. Voinţa Răstoaca pare să aibă şi varianta unui meci egal pentru a merge în faza următoare. Lyons Sihlea şi Boys Sud nu pot emite pretenţii la calificare.

Green team merge în sferturi

Grupa A a programat derby-ul pentru locul patru, ultimul care asigură calificarea în sferturile de finală. Voinţa Prorent şi Dansan Mărăşeşti, ambele cu cate trei puncte, au oferit un meci spectaculos, decis în ultimele minute. Mărăşeştiul a caştigat cu 4-3 şi are prima şansă pentru a se califica în sferturile de finală. Green Team, echipă condusă de Gabriel Cosma, s-a calificat la randul său în faza următoare, după victoria obţinută în faţa celor de la Unirea Milcovul, scor 8-4. Avand în componenţă jucători cu experienţă ca Paul Cioran şi Ionuţ Parlac - de la Young Stars Panciu, dar şi pe jucătorul echipei de futsal Sergiu Sava, Green Team pare a fi una dintre candidatele serioase la careul de aşi în acest sezon. De altfel, Paul Cioran şi Sergiu Sava au fost oamenii decisivi şi în partida de sambătă, marcand majoritatea golurilor pentru echipa lor. Lotul echipei este format din: Iulian Popoiu, Daniel Toader, Ionuţ Socol, Paul Cioran, Laurenţiu Neculai, Laurenţiu Bălosu, Gabriel Cozma, Ionuţ Manu, Marian Făcăeru, Sergiu Sava, Ionuţ Parlac, Adrian Mocanu.
Liderul grupei, Voinţa Deep Serv, a stat în această rundă. Sanorom Boloteşti a reuşit o victorie clară în faţa celor de la Viitorul Coteşti, 7-0. Fără mai mulţi jucători în echipă, Sanorom s-a lovit în prima repriză de un portar în mare formă, Iulian Mohîrţă. Deşi trecut de 40 de ani, acesta a închis practic paorta, paradele sale fiind aplaudate de publicul spectator. Repriza a doua a vut o altă desfăşurare, iar Sanorom s-a impus cu 7-0. Echipa manageritată de Romică Corozanu se află printre favoritele competiţiei şi va disputa în rundele viitoare meciul pentru locul doi în grupă, cu Green Team. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Primele patru formaţii clasate la finalul partidelor din grupe se califică în faza sferturilor de finală. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor
Etapa a 4-a:
Sambătă 11 ianuarie:
 Grupa B:
Green Team – Unirea Milcovul 8-4
Prorent-Dansan Mărăşeşti 3-4
Viitorul Coteşti – Sanorom Boloteşti 0 -7
Voinţa Deep Serv a stat
Grupa A:
Arena- Lyons Sihlea 9-2
Monte Carlo-Vila Geo 9-0
Voinţa Răstoaca – Boys Sud 8-4
Tomrad – a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Spectatoru', acum 3753 zile, 12 ore, 11 minute, 32 secunde
Bai Dane la ce meci te-ai uitat?Tu stii lista de arbitrii?Arbitru ala a stricat tot meciul.pacat , nu mai scrie tot felul de aberatii ca nu s-a batut nimeni.cred ca te-ai uitat la box acasa.
BURIC, acum 3755 zile, 4 ore, 46 minute, 22 secunde
SA PRIMEASCA DE LA VOI TOT TACAMUL ACEST Allynn
misu, acum 3755 zile, 6 ore, 2 minute, 51 secunde
perfect
Americanu, acum 3756 zile, 21 minute, 5 secunde
Allynn sau cum plm te cheama , mai vino pe la Polivalenta sa ti dam niste pasta de dinti ca ti miroase gura de la cat k.k.t mananci
Allynn, acum 3756 zile, 1 ora, 25 minute, 45 secunde
Cate haine si parfumuri i-o fi dat GOGU lu Dan Chiriac de i-a pus poza in ziar..un ziar de cocalari...!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.