Sport

Rugbiştii au început pregătirile pentru sezonul de primăvară

Dan Chiriac
10 ian 2014 517 vizualizări
Rugbiştii de la Liceul cu Program Sportiv Focşani au demarat pregătirile pentru sezonul de primăvară. Sub comanda antrenorilor de la secţia de rugby, sportivii pregătesc returul Superligii de juniori, dar şi meciurile echipelor naţionale de juniori.

Astfel, nouă jucători focşăneni au fost selecţionaţi pentru echipele naţionale de juniori care se pregătesc pentru competiţiile europene. Astfel, naţionala sub 19 ani va juca la Campionatul European din Portuglia. Din lot fac parte patru jucători de la LPS Focşani: Constantin Cristian, Alexandru Savin, Marius Darie şi Dumitru Băisan. Cinci jucători de la LPS, Răzvan Năpîrcă, George Tătăruş, Răzvan Berbece, Victor Mania şi Răzvan Rusu vor participa la Campionatul European sub 18 ani, din Polonia, în 2014.  Pentru formaţia de club, obiectivul este o nouă finală naţională. Antrenorul Viorel Ion a anunţat şi primul obiectiv pentru returul din Superliga de juniori – ocuparea unuia din primele două locuri şi disputarea semifinalei la Focşani. Acest lucru ar avantaja echipa focşăneană în tentativa de a juca cu trofeul pe masă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.