Sport

Derby pentru locul patru la Cupa Vrancei

Dan Chiriac
10 ian 2014 561 vizualizări
Voinţa Prorent şi Dansan Mărăşeşti luptă azi pentru poziţia a patra în Grupa A.Meciurile celor două serii sunt programate azi

Azi sunt programate partidele etapei a patra la Cupa Vrancei la minifotbal. Meciurile din ambele serii se vor juca într-o singură zi, după cum au decis organizatorii. În Grupa A, Tomard şi Monte Carlo se vor lupta în continuare pentru prima poziţie, avand număr egal de puncte şi un rezultat de egalitate în meciul direct. Tomrad va sta în runda de azi, în timp ce Monte Carlo va juca cu Vila Geo. Va fi probabil un meci echilibrat, în care formaţia manageriată de Adrian Fusaru va încerca să producă surpriza etapei. Arena, formaţia fostului viceprimar Neagu Nistoroiu, porneşte cu prima şansă în partida cu Lyons Sihlea. De altfel, Grupa B pare să-şi fi desemnat echipele calificate, Tomrad, Monte Carlo, Arena şi Vila Geo. Dacă Lyons Sihlea şi Boys sud nu pot emite pretenţii la calificare, Voinţa Răstoaca ar putea face o surpriză în această grupă. Grupa A programează derby-ul pentru locul patru, ultimul care asigură calificarea în sferturile de finală. Voinţa Prorent şi Dansan Mărăşeşti, ambele cu cate trei puncte, vor lupta pentru acest loc. Asta dacă Viitorul Coteşti nu va reuşi să producă surpriza în această grupă. Liderul grupei, Voinţa Seep Serv, va sta în această rundă, în timp ce Sanorom Boloteşti şi Green Team au prima şansă în meciurile pe care le dispută. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea şi adună la start atat echipe din Superliga Vrancei şi liga a cincea, dar şi reprezentantele unor firme vrancene. Sponsorii turneului sunt firmele Grande Pizza, Seritex şi Arena. Primele patru formaţii clasate la finalul partidelor din grupe se califică în faza sferturilor de finală. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor

Etapa a 4-a:


Sambătă 11 ianuarie:


 Grupa B:


14.00: Green Team – Unirea Milcovul
15.10 Prorent-Dansan Mărăşeşti
16.20: Viitorul Coteşti – Sanorom Boloteşti
Voinţa Deep Serv stă


Grupa A:


17.30: Arena- Lyons Sihlea
18.40 Monte Carlo-Vila Geo
19.45 Voinţa Răstoaca – Boys Sud
Tomrad – stă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.