Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Alexe, accidentat grav

Ziarul de Vrancea
10 ian 2014 457 vizualizări
Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, că pentru fotbalistul echipei Sassuolo, Marius Alexe, sezonul este terminat, deoarece jucătorul s-a accidentat şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la ligamentele încrucişate.

"Am o problemă cu Alexe, care e accidentat, trebuie operat. Trebuie să discut cu Dinamo, pentru că e jucător împrumutat şi Sassuolo trebuie să ceara acordul, să vedem unde va fi operat. Trebuie sa fie operat la ligamentele încrucişate, sezonul acesta e terminat pentru el. Va reveni la Dinamo", a spus Victor Becali pentru Dolce Sport. Marius Alexe, în varstă de 23 de ani, a fost împrumutat de Dinamo la Sassuolo pentru un sezon, în vara anului 2013.
Doi sarbi în probe la Timişoara
Antrenorul Aurel Şunda testează în aceste zile doi jucători sarbi veniţi în probe la ACS Poli Timişoara, atacantul Vladimir Buac şi fundaşul Danijel Morariju. Atacantul Vladimir Buac, în varstă de 29 de ani, a evoluat ultima dată la FK Partizani Tirana, iar fundaşul stanga Danijel Morariju (23 de ani) a fost legitimat tot la un club din Albania, la KS Lushnja. Morariju este născut la Bela Crkva, o localitate aflată în Banatul sarbesc, aproape de graniţa cu Romania. Lotul echipei timişorene are programată vizita medicală în zilele de luni şi marţi, antrenamentele urmand să le efectueze la stadionul "Dan Păltinişanu".

Inter iese din Cupa Italiei

Pentru prima oară în ultimii zece ani, Inter Milano a părăsit Cupa Italiei înainte de sferturile de finală. Udinese a învins pe teren propriu formaţia milaneză cu 1-0, prin golul marcat de Maiconsuel în minutul 32.  În sferturile de finală s-a mai calificat anterior Juventus Torino, Fiorentina şi AS Roma. Meciul Lazio Roma - FC Parma va avea loc la 14 ianuarie, iar întalnirile Catania - AC Siena, AC Milan - Spezia şi SSC Napoli - Atalanta Bergamo sunt programate la 15 ianuarie.

Optimi în Cupa Spaniei

Formaţia Real Madrid a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Osasuna Pamplona, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Golurile au fost marcate de Benzema ('19) şi Jese ('60). Tot joi, Rayo Vallecano a remizat cu Levante, scor 0-0, iar Real Sociedad a terminat la egalitate cu Villarreal, scor 0-0. Marţi şi miercuri, în Cupa Spaniei s-au înregistrat următoarele rezultate: Valencia - Atletico Madrid 1-1, Betis Sevilla - Athletic Bilbao 1-0, Alcorcon (D2) - Espanol Barcelona 1-0, FC Barcelona - Getafe 4-0, Racing Santander (D3) - Almeria 1-1. Meciurile retur vor avea loc la 14, 15 şi 16 ianuarie.

Jessica Ennis va fi mămică

Sportiva britanică Jessica Ennis-Hill, campioană olimpică în proba de heptatlon, a anunţat că este însărcinată şi nu va putea participa la ediţia 2014 a Jocurilor Commonwealth-ului. "Am o veste neaşteptată, dar emoţionantă: eu şi Andy vor deveni părinţi. Suntem copleşiţi şi extrem de emoţionaţi. Planurile mele pentru 2014 s-au schimbat total, dar sunt hotărată ca după ce se naşte bebeluşul nostru să revin la activitatea sportivă şi să lupt pentru încă un aur olimpic, la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. însă pe termen scurt copilul nostru este prioritatea şi mă voi bucura de această experienţă cat pot de mult", a precizat Ennis-Hill într-un comunicat. Campioana în varstă de 27 de ani este căsătorită din mai 2013 cu Andy Hill, bărbat cu care are o relaţie de peste opt ani.


Petric a plecat de la West Ham

Internaţionalul croat Mladen Petric, care a jucat pană în decembrie la West Ham, a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea Panathinaikos, a anunţat clubul elen. Petrici, în varstă de 33 de ani, a încheiat în decembrie colaborarea cu West Ham, echipă la care juca din septembrie. Anterior, el a mai evoluat pentru FC Baden (1998-1999), Grasshopper (1999-2004), FC Basel (2004-2007), Borussia Dortmund (2007-2008), SV Hamburg (2008-2012) şi Fulham (2012-2013).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.