Sport

Messi a fost coşmarul lui Marica

Ziarul de Vrancea
9 ian 2014 348 vizualizări
Barcelona a învins Getafe scor 4-0 în Cupa Spaniei * finală de casă în Cupa Ligii Angliei?

Meciul Barcelona - Getafe din prima manşă a optimillor Cupei Spaniei nu punea prea mare probleme în privinţa învingătoarei, dar a starnit interes datorită revenirii anunţate  a starului Lionel Messi, după două luni de absenţă. Messi a intrat în teren în min. 62, cand scorul era deja 2-0 pentru Barça, datorită golurilor marcate de Cesc Fabregas ('9, '63 - din penalty). El a avut o evoluţie excelentă şi a marcat celelalte două goluri (scor, 4-0) în minutele 88 şi 90^3. La Getafe, Marica a fost titular şi a jucat pană în min. 66. "O noapte albă după o partidă în care am suferit de la început şi pană la sfarşit!", a scris Marica, pe contul său de Facebook.  O "buturugă" mică, deja consacrată în Copa del Rey, formaţia de liga secundă, Alcorcon nu s-a dezminţit nici acum, învingand pe teren propriu echipa Espanyol Barcelona, cu Gabi Torje pe banca de rezerve. În alte partide din turul optimilor s-au înregistrat rezultatele: Valencia - Atletico Madrid 1-1 (marţi), Betis Sevilla - Athletic Bilbao 1-0 şi Santander - Almeria 1-1.
* Echipa Manchester City, cu portarul Costel Pantilimon titular, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), formaţia West Ham United, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei şi se poate considera calificată în finală. West Ham United, cu Răzvan Raţ intrat pe teren în min. 75, se află la a doua înfrangere severă în cateva zile, după ce au pierdut cu 0-5 în Cupa Angliei în faţa formaţiei de ligă secundă, Nottingham Forrest. Golurile au fost înscrise de Negredo ('12, '27, '49), Yaya Touré ('40) şi Dzeko ('60, '89). City ar putea întalni în finală pe rivala sa din Manchester, United, care a pierdut prima manşă (scor 1-2) cu Sunderland, dar joacă returul pe "Old Trafford" pe 22 ianuarie.
* După Juventus Torino, Fiorentina este a doua echipă calificată în sferturile Cupei Italiei. "Viola" a învins pe teren propriu cu 2-0 echipa Chievo Verona (cu Paul Papp pe banca de rezerve), prin golurile marcate de Joaquin ('29) şi Rebic ('45^1). Ambele echipe au avut jucători eliminaţi, mai întai Sardo (Chievo, min. 68) şi, în final, Ambrosini ('84). În sferturi, Fiorentina va întalni învingătoarea meciului Catania - Siena. Cu o zi în urmă, Juventus a învins formaţia din serie B, Avellino, cu 3-0.
* Zlatan Ibrahimovic a calificat, aproape de unul singur formaţia Paris St. Germain, în 16-imile Cupei Franţei. Parizienii au caştigat cu 5-2 partida cu formaţia de L2, Brest, prin golurile realizate de Ibrahimovic ('10, '39, '42), Thiago Motta ('15) şi Lavezzi ('42). Reuşitele bretonilor au fost semnate de Lesoimier ('33) şi Ayté ('89).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.