Sport

Ce se întămplă la Manchester United?

Ziarul de Vrancea
8 ian 2014 533 vizualizări
Echipa de pe "Old Trafford" a suferit a treia înfrangere în 2014 cu scorul de 1-2

Seria neagră a echipei Manchester United, sub conducerea lui David Moyes continuă în 2014: după înfrangerea suferită în campionat cu 1-2 în faţa formaţiei Totenham, eliminarea din Cupa Angliei (1-2 cu Swansea, tot pe "Old Trafford"), formaţia din Manchester a suferit o nouă înfrangere, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, 1-2 în deplasare cu lanterna campionatului, Sunderland, acelaşi scor fatidic de 1-2. Fosta campioană a fost privată la acest meci de serviciile unor jucători esenţiali, precum Wayne Rooney şi Robin van Persie, ambii accidentaţi. După ce Ryan Giggs a lovit transversala cu un şut violent, galezul, presat de Bardsley a înscris în proprie poartă, în ultimul minut dinainte de pauză, aducand formaţia gazdă în avantaj. Fundaşul Nemanja Vidic a adus egalarea la o fază fixă, însă la carma jocului s-a aflat tot Sunderland.  Portarul de Gea de la United a respins un şut periculos trimis de Larsson, iar în min. 65, gazdele au primit penalty la un fault comis de Cleverley asupra lui Johnson, italianul Fabio Borini transformand cu siguranţă. Meciul retur va avea loc pe 22 ianuarie, pe "Old Trafford".
* În optimile de finală (manşa tur)  ale Cupei Spaniei, Valencia şi Atletico Madrid  au terminat la egalitate pe stadionul "Mestalla", scor 1-1. Neînvinsă de16 jocuri, Atletico a deschis scorul prin Raul Garcia, după o gafă a portarului Vicente Guaita ('78). Valencia a forţat în atac în căutarea golului, dar s-a lovit de paradele excepţionale ale portarului Thibaut Courtois. În cele din urmă golul egalării a picat în min 90^3 fiind semnat de portughezul Helder Postiga.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.