Sport

Viitor incert pentru echipa de futsal!

Dan Chiriac
7 ian 2014 675 vizualizări
Ape tulburi în randul echipei de futsal Progresul Focşani! Viitorul său este incert în acest moment, după cum au precizat cei care se ocupă de destinele formaţiei.

Antrenorul Petrache Gurguiatu ne-a spus că nu ştie nimic despre data la care se va reuni lotul de jucători. De asemenea, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, Daniel Gongu, unul dintre cei care au susţinut financiar echipa, a precizat că nu s-a luat nicio decizie pană în acest moment cu privire la continuarea sau nu a activităţii. Acesta a mai precizat că în cazul unui răspuns favorabil, lotul ar urma să fie completat cu jucători de la CSM Focşani, club care şi-a dat acordul să încheie un parteneriat cu echipa de futsal. Progresul Focşani a terminat pe locul nouă prima parte a ligii întai de futsal. Focşănenii au ajuns pentru prima dată în afara poziţiilor care asigură prezenţa în play-off. Programul din sezonul de primăvară începe extrem de dificil pentru echipa focşăneană. În primele patru runde, Progresul va juca acasă cu liderul clasamentului, Autobergamo Deva şi cu campioana ultimelor ediţii de campionat, City’us Tg. Mureş şi în deplasare cu FK Odorhei, o candidată la titlu şi cu Spicom Sf. Gheorghe. Ulterior, focşănenii se pot gandi la puncte în partidele de acasă cu KTE Tg. Secuiesc, Clujana Cluj şi United Galaţi, dar şi la deplasarea de la Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MICROB, acum 3758 zile, 5 ore, 40 minute, 14 secunde
Iar nu mai continuati Rasu plansu . PACE DAN DUMITRU,GONGU SI ILAS si totul e OK . Banii lui Dan Dumitru si experienta lui Gurguiatu SALVEAZA FUTSALUL .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.