Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Mutu visează la Fiorentina

Ziarul de Vrancea
7 ian 2014 403 vizualizări
Atacantul Adrian Mutu a declarat că ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, în cazul în care gruparea toscană i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenţa lui Giuseppe Rossi, informează presa italiană.

"Regret ceea ce i s-a întamplat lui Rossi, juca foarte bine şi ajuta Fiorentina. Eu la Fiorentina? Ştiţi cu toţii ce simt pentru acest oraş şi această echipă. Am rămas în relaţii bune cu membrii conducerii. Acum mă antrenez cu un preparator fizic spaniol. Am avut discuţii cu Petrolul, încă nu am semnat nimic şi dacă Della Valle mă va chema, nu mă voi gandi de două ori", a declarat Mutu la Radioblu. Mutu a evoluat pentru Fiorentina între 2006 şi 2011, reuşind să marcheze 54 de goluri. Din 2012, el este legitimat la formaţia franceză Ajaccio. Atacantul formaţiei Fiorentina, Giuseppe Rossi, a suferit o leziune la ligamentul colateral al genunchiului drept, la meciul cu Livorno, scor 1-0, din campionatul Italiei, el urmand să fie indisponibil mai multe luni. Tehnicianul Vincenzo Montella avand mai multe probleme în ofensivă, după ce şi germanul Mario Gomez este accidentat.

Impas în transferul lui Eric

Directorul executiv al clubului Pandurii Targu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea gorjeană negociază în continuare cu ocupanta locului patru din Arabia Saudită, Al Ahli, pentru transferul mijlocaşului brazilian Eric de Oliveira. "Suntem în aceleaşi discuţii ca şi pană acum. Suntem într-un impas şi nu s-a făcut niciun pas în plus în acest sens. Momentan nu s-a realizat nimic, trăim în Romania şi se aruncă tot felul de zvonuri", a spus Pîrvulescu. Luni, impresarul Cristea Opria anunţase că el a pus în legătură cele două cluburi, însă transferul nu mai are nicio şansă de realizare.Eric de Oliveira, în varstă de 28 de ani, s-a transferat în această vară de la Gaz Metan Mediaş la Pandurii Targu Jiu. El a mai evoluat în carieră pentru Metropolitano şi Karpatî Lvov. În ultima perioadă, Al Ahli, pregătită de portughezul Vitor Pereira, s-a mai arătat interesată de transferul mijlocaşul formaţiei FC Vaslui, Lucian Sanmărtean.

Revine Messi în meciul cu Marica

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, accidentat de la 10 noiembrie, va reveni pe teren, astăzi, la meciul cu Getafe, formaţia lui Ciprian Marica, programat în manşa tur a optimilor Cupei Spaniei, informează site-ul oficial al clubului catalan. Messi şi-a reluat antrenamentele la 2 ianuarie, iar ieri a primit avizul medicilor pentru a evolua cu Getafe. El s-a accidentat la piciorul stang în 10 noiembrie 2013, la meciul cu Betis Sevilla, scor 4-1, din campionatul Spaniei.

Dinamo discută pentru Buş

Conducerea clubului Dinamo poartă negocieri pentru transferul jucătorului Sergiu Buş, împrumutat de CFR Cluj la Corona Braşov, acesta putand deveni cel de-al treilea atacant care ar ajunge la formaţia pregătită de Flavius Stoican în această iarnă. "La Sergiu Buş este vorba doar de discuţii, nimic concret. Dar dacă se va realiza acest transfer, va fi binevenit la noi. Eu sunt mulţumit de lotul de jucători, de ceea ce am realizat pană acum. Dar orice fel de jucător care poate ajuta clubul Dinamo este binevenit", a declarat marţi antrenorul Flavius Stoican. FC Dinamo a semnat un contract cu atacantul polonez Kamil Bilinski, conducerea clubului purtand negocieri şi pentru achiziţionarea lituanianului Nerijus Valskis.

Şi FC Botoşani vrea un lituanian

Directorul sportiv al FC Botoşani, Anton Heleşteanu, a declarat ieri, pentru MEDIAFAX, că la gruparea botoşăneană a venit în probe mijlocaşul lituanian Vertelis Aurimas, în varstă de 27 de ani. "Jucătorul urmează să se pregătească alături de noi şi dacă antrenorul va considera că ne este util, îl vom achiziţiona", a spus Anton Heleşteanu. Vertelis Aurimas are 27 de ani, evoluează ca mijlocaş lateral şi a jucat în ultimii ani la ocupanta locului III din prima ligă lituaniană, FK Ekranes.

Lindsey Vonn ratează Olimpiada

Schioarea americană Lindsey Vonn a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare, că nu va participa la Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, din cauza problemelor la un genunchi. "Cu durere vă anunţ că nu sunt în măsură să particip la JO de la Soci", a scris campioana olimpică la coborare pe Facebook şi Twitter. Vonn, 29 de ani şi 59 de victorii la Cupa Mondială, s-a accidentat grav la genunchiul drept la Campionatele Mondiale din februarie 2013. Ea a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi o fractură la tibie. La finalul lunii noiembrie, ea a căzut din nou la antrenament, suferind o ruptură parţială a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept. "Curand voi fi operată pentru a fi aptă în vederea CM din februarie 2015, de la Vail (Colorado)", a adăugat schioarea din Minnesota.

Webb, arbitrul anului

Englezul Howard Webb a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013 de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, într-un clasament dat publicităţii, ieri, pe site-ul oficial al IFFHS. Webb, în varstă de 42 de ani, a primit acest trofeu în 2010, a fost pe locul secund în 2011 şi a ocupat poziţia a treia în 2009 şi 2012. Howard Webb i-a devansat în acest clasament pe italianul Nicola Rizzoli şi pe ungurul Viktor Kassai.

Învingător surpriză în Turneul trambulinelor

Austriacul Thomas Diethart a caştigat Turneul celor patru trambuline la sărituri cu schiurile, în urma succesului obţinut în cea de-a patra întrecere, la Bischofshofen, în Austria. Aproape necunoscut înaintea surprinzătoarei victorii obţinute la Garmisch-Partenkirchen, Diethart (21 ani) s-a impus în clasamentul general în faţa compatriotului său Thomas Morgenstern şi a cvadruplului campion olimpic elveţian Simon Ammann. Îm concursul de luni, Diethart i-a devansat, cu 296,5 puncte (sărituri de 138,5 m şi 140 m), pe slovacul Peter Prevc (294,8 puncte) şi pe Morgenstern (293,6 puncte).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.