Sport

AJF Vrancea începe vizarea carnetelor de legitimare pe 2014

Dan Chiriac
6 ian 2014 582 vizualizări
Cluburile afiliate sunt obligate să prezinte şi actele de constituire

Începand de maine, echipele afiliate la AJF Vrancea sunt aşteptate pentru vizele anuale valabile în anul în curs. Pentru aplicarea vizelor anuale pe anul 2014, echipele afiliate la AJF Vrancea trebuie să stingă toate datoriile financiare pe care le au în acest moment. De asemenea, toate echipele care se vor prezenta pentru vizele anuale vor fi obligate să aducă o copie legalizată a statutului clubului respectiv sau ultima hotărare judecătorească de înfiinţare a clubului. De asemenea, cluburile trebuie să prezinte certificatul de identitate sportivă. “Aceste documente sunt necesare ţinand cont că în acest an vor avea loc alegeri generale la AJF Vrancea. Alegerile se vor desfăşura în baza unor mandate pe care vor fi înscrise datele de identificare ale clubului afiliat la AJF Vrancea. Cluburile afiliate vor putea vota la alegerile generale doar în baza acestor mandate, prin delegatul desemnat”, se arată într-un comunicat al AJF Vrancea. Pentru vizele anuale, delegaţii echipelor vor aduce un tabel cu datele de identificare a jucătorilor care solicită viza anuală pentru anul 2014. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.