Sport

Steaua este alături de Roman

Ziarul de Vrancea
20 dec 2013 593 vizualizări
Managerul general Mihai Stoica îi oferă jucătorului accidentat grav la Botoşani recuperare cu kinetoterapeutul Stelei

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, accidentat grav în partida cu FC Botoşani, va putea să se recupereze la Bucureşti, sub îndrumarea kinetoterapeutului formaţiei "roş-albastre", Ovidiu Curti. "Suntem alături de Dan Roman cu toţii. El a lucrat la Mediaş cu kinetoterapeutul nostru Ovidiu Curti, care este de departe cel mai bun specialist din domeniu din Romania. Oricand, Dan Roman este binevenit la noi să se recupereze cu Ovidiu. Ştim ce înseamnă asta, avem şi noi jucători care s-au operat, Filip şi Georgievski. Absolut orice are nevoie copilul ăsta, noi îi stăm la dispoziţie. Nu vreau ca cei de la Mediaş să înţeleagă altfel, e doar un gest normal, fără nicio obligaţie. Ovidiu e în stare să facă minuni cu un fotbalist şi sunt convins că la anul îl vom vedea pe Dan Roman jucand", a spus Stoica.
Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a deplans accidentarea lui Dan Roman şi condiţiile în care ultimele etape din Liga I s-au desfăşurat pe terenuri îngheţate. "Dacă cei de la Astra şi-au dorit enorm de mult să jucăm aceste două etape, noi ne supunem, dar uitaţi-vă că un copil îşi rupe piciorul şi cu siguranţă vor avea o viaţă foarte grea. Nu vă supăraţi, aceasta este clima în Romania şi astea sunt terenurile din Romania", a completat Reghecampf.
Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, 28 de ani, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte la meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-2, fiind faultat de jucătorul gazdelor, Ciprian Dinu. Deşi iniţial arbitrul i-a acordat cartonaşul galben, după ce a văzut gravitatea accidentării centralul i-a arătat cartonaşul roşu fundaşlui botoşănean. Dan Roman a fost supus mai multor investigaţii medicale la Spitalul Judeţean Mavromati din Botoşani şi va fi operat la Cluj.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.