Sport

Şoc pentru Mourinho

Ziarul de Vrancea
18 dec 2013 377 vizualizări
Chelsea a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de către Sunderland, lanterna din Premier League * Barcelona a bombardat poarta romanului Savu *

Marea supriză a semifinalelor Cupei Ligii Angliei a fost eliminarea formaţiei Chelsea de către ultima clasată în "Premier League", Sunderland, pe terenul acesteia. Lipsită de caţiva titulari (Ramires, Hazard şi Oscar), Chelsea a deschis scorul graţie fundaşului advers Catermole, care a înscris în proprie poartă în primul minut al reprizei secunde. Italianul Fabio Morini a trimis meciul în prelungiri, în min. 88, în ale cărei reprize secunde, formaţia gazdă a bombardat poarta lui Schwarzer. Americanul a respins senzaţional un şut al lui Ki Sung-yueng, dar coreeanul nu l-a mai iertat în min. 118, scorul final fiind 2-1 pentru Sunderland, echipă pregătită de fostul jucător de la Chelsea, uruguayanul Gustavo Poyet. Manchester City a învins în deplasare, cu 3-1 formaţia de Divizia I, Leicester, prin golurile marcate de Kolarov ('8), Dzeko ('41, '53), respectiv, Dyer ('77). Portarul Pantilimon a stat pe bancă la această partidă, deoarece a fost randul lui Joe Hart. De asemenea, din echipa "cetăţenilor", au lipsit Agüero şi Negredo. Celelalte sferturi au fost Stoke - Manchester United şi Tottenham - West Ham.
* Echipa FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Cartagena, din liga a treia, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale competiţiei. În tur, Barcelona a caştigat cu 4-1. Pedro ('30), Mariano Sanchez ('68 - autogol) şi Neymar ('88) au marcat golurile catalanilor. În poarta formaţiei Cartagena a apărat George Savu (30 ani), care a jucat în cariera sa la Sportul Studenţesc, FC Săcele, Dacia Chişinău, Ceahlăul, Concordia Chiajna, Victoria Brăneşti, ALRO Slatina şi Atlético Sanluqueno. În optimi, Barca va înfrunta pe Getafe, echipa lui Ciprian Marica, absent la meciul de marţi, caştigat de madrileni cu 4-1 în faţa echipei de ligă secundă Girona.
Cristian Săpunaru a fost integralist la Elche (a primit un cartonaş galben în min. 66), eliminată de Villarreal, care s-a impus cu 1-0 în deplasare, după 2-2 în primul joc. Surpriza a fost produsă de echipa de ligă secundă Alcorcon care a eliminat Granada, deşi în tur pierduse cu 0-2 pe teren propriu. Întrucat Alcorcon a caştigat după 120 de minute de joc de acelaşi scor, s-a trecut la lovituri de departajare, formaţia de ligă secundă impunandu-se cu 5-4. Alte rezultate: Osasuna - Malaga 1-1 (în tur, 3-3); Levante - Recreativo Huelva 4-0 (0-1).
* Echipa FC Nantes, cu mijlocaşul Bănel Nicoliţă integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Franţei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia AJ Auxerre, din liga a doua. Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Aristeguieta, în minutul 75.
* Bayern München s-a calificat în finala Cupei Mondiale a cluburilor de fotbal, după ce a învins formaţia chineză Guangzhou Evergrande, cu scorul de 3-0 (2-0), marţi seara, la Agadîr, în prima semifinală a competiţiei. Franck Ribéry ('40), Mario Mandzukic ('44) şi Mario Götze ('47) au marcat pentru campioana Europei în duelul cu campioana Asiei. Elevii lui Josep Guardiola vor întalni în finală învingătoarea partidei dintre Atletico Mineiro (Brazilia) şi Raja Casablanca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.