Sport

Iordănescu nu s-a întalnit cu Piţurcă

Ziarul de Vrancea
17 dec 2013 401 vizualizări
"Generalul" spune că poate colabora perfect cu actualul selecţioner

Noul director tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a declarat ieri, pe Aeroportul Henri Coandă, că nu ştie deocamdată dacă îi va fi coleg sau şef selecţionerului Victor Piţurcă, aspectele legate de îndatoririle sale urmand să le afle de la preşedintele federaţiei, Mircea Sandu.  Anghel Iordănescu a precizat că poate colabora cu Piţurcă, pe care îl cunoaşte de foarte multă vreme. "Eu pot colabora cu oricine. Nu am absolut nimic cu nimeni. Cred că se interpretează greşit toate aceste lucruri. Pe Victor Piţurcă îl ştiu de foarte mult timp. Am fost colegi, am fost prieteni, suntem prieteni şi vom fi colegi. Eu cred că oamenii inteligenţi pot colabora, mai ales cand e vorba de interes naţional", a afirmat Iordănescu.  El a menţionat că nu a discutat deocamdată cu Victor Piţurcă. "Nu a avut cum să mă sune pentru că am fost plecat. Nici eu nu cred că aveam timp în această deplasare să îl caut, nici el nu cred că putea să stea să mă caute pentru că probabil are alte probleme, dar sunt lucruri normale. Şi deocamdată chiar nu avea de ce să mă sune pentru că eu nu sunt încă numit. Sunt anunţat şi probabil că joi, la conferinţa de presă, lucrurile vor intra în normal", a spus tehnicianul.
în ceea ce priveşte concluzia din raportul lui Piţurcă prezentat Comitetului Executiv, conform căreia este nevoie să fie descoperiţi zece jucători înaintea începerii preliminariilor CE 2016, Iordănescu a menţionat că la prima reprezentativă există deja un "grup foarte valoros". "Ce a spus domnul Piţurcă, faptul că mai avem nevoie de zece jucători este strict problema lui. Eu cred că avem un grup de jucători foarte valoroşi, am fost foarte aproape de o calificare. Iar eu zic că dacă nu pierdeam de maniera aceea la Atena puteam spera la calificare şi sunt convins că o şi obţineam aici pe Arena Naţională. Dar din păcate acesta a fost rezultatul final", a adăugat fostul selecţioner.
Gică vorbeşte cand îi convine
Gheorghe Popescu, candidat la preşedinţia FRF, a declarat, ieri, pe Aeroportul Henri Coandă, că selecţionerul Victor Piţurcă va trebui să se obişnuiască să colaboreze cu directorul tehnic al federaţiei, Anghel Iordănescu, chiar dacă nu îi convine acest lucru. "Pană la urmă trebuie să se întample acest lucru pentru că federaţia a hotărat ca nea Puiu să conducă toate echipele naţionale. Piţurcă este antrenorul echipei naţionale şi probabil va trebui să se obişnuiască cu această formulă, chiar dacă nu îi convine", a spus Popescu la întoarcerea din Grecia. În schimb, cand a fost întrebat dacă îl vede pe Dan Petrecu în funcţia de antrenor al echipei naţionale, Popescu a răspuns: "Nu mă întrebaţi de acest lucru pentru că eu nu am niciun drept să vorbesc despre antrenorul echipei naţionale atat timp cat nu am nicio funcţie la federaţie". Dar despre Piţurcă şi Iordănescu a vorbit!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.