Sport

Ai noştri de peste graniţe

Ziarul de Vrancea
15 dec 2013 445 vizualizări
Săpunaru, Stancu şi Cernat au înscris goluri în campionatele Spaniei şi Turciei * Pantilimon a avut o evoluţie controversată într-un meci nebun: Manchester City - Arsenal 6-3

Fundaşul Cristian Săpunaru a marcat golul echipei Elche în meciul cu Levante, din deplasare, pierdut, scor 1-2, în etapa a XVI-a a campionatului Spaniei. Săpunaru a fost titular, a marcat în minutul 25 şi a părăsit terenul accidentat în minutul 75, în locul său intrand Mantecon. Levante a egalat şi a preluat conducerea prin golurile marcate de Barral ('41 şi '80). Săpunaru a spus după meci că a ieşit din teren deoarece a primit o lovitură în cap care l-a ameţit:  "Acum sunt bine şi pregătit să revin pe teren. A fost o lovitură care mi-a provocat ameţeală şi mi s-a înceţoşat privirea. Nu am putut să răman pe teren, dar după jumătate de oră mi-a trecut şi m-am antrenat cu restul echipei. Sunt mulţumit că am jucat din nou şi am înscris, dar supărat pentru că am pierdut meciul", a spus Săpunaru, care a mai menţionat, conform site-ului oficial al clubului Elche, că după lovitură l-au durut capul şi ochii.
* Fotbalistul formaţiei Gençlerbirligi, Bogdan Stancu, a înscris un gol în meciul disputat duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu fosta sa echipă Galatasaray, în etapa a XV-a a campionatului Turciei. Stancu, integralist la gazde, a marcat în minutul 6, iar în minutul 61 a primit un cartonaş galben. Pentru Galatasaray a înscris Drogba, în minutul 56. Bogdan Stancu a jucat la Galatasaray în 2011.
* Jucătorul echipei Çaykur Rizespor, Florin Cernat, a înscris un gol în meciul pierdut, sambătă, în deplasare, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei Sivasspor, în etapa a XV-a a campionatului Turciei. Cernat, titular la oaspeţi, a deschis scorul  în minutul 52. Florin Cernat a jucat pană în minutul 69.
* Formaţia Manchester City, cu romanul Costel Pantilimon în poartă, a învins, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, echipa Arsenal Londra, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Angliei. Portarul roman a avut cateva intervenţii spectaculoase, dintre care se remarcă respingerea unui şut foarte periculos trimis de la distanţă de Wilshere, însă a primit şi două goluri parabile. Au marcat Agüero ('14), Negredo ('39), Fernandinho ('50, '88), Silva ('66), Y.Touré ('90^6 - penalty) / Walcott ('31, '63), Mertesacker ('90^4).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.