Sport

S-au stabilit meciurile de la Cupa GS Mobile

Dan Chiriac
11 dec 2013 513 vizualizări
Partidele se vor juca duminică la Sala Polivalentă u Prosport a înscris două echipe în competiţie

Ieri, la Sala Polivalentă, a avut loc tragerea la sorţi a partidelor de la Cupa “GS Mobile”, întrecere derulată în cadrul proiectului Liga Iepuraşilor. Competiţia este rezervată categoriilor de varstă 2004 şi 2005. Duminică au loc partidele la grupa mică.  La Cupa “GS Mobile”, la grupa 2005, vor participa echipele Prosport, Prosport 2 Focşani, Progresul Focşani şi CSM Focşani. Partidele vor începe la orele 12.30, la Sala Polivalentă. În primul meci se vor întalni Prosport şi Progresul, în timp ce de la orele 13.15 se vor duela Prosport 2 şi CSM Focşani. De la orele 14.00 se dispută finala mică, apoi şi finala mare. Tragerea la sorţi a fost efectuată de George Ciobanu, managerul firmei GS Mobile. Preşedintele AJF Vrancea a precizat că formaţia Prosport va înscrie pe foile de arbitraj loturile celor două formaţii, care nu vor mai putea fi modificate ulterior pe parcursul turneului. “Prosport va avea dreptul să aducă alţi jucători, la cele două formaţii, dar nu va putea face schimb de jucători între cele două echipe. Ce vor înscrie în prima etapă pe foi, va rămane valabil pe toată desfăşurarea turneului”, a precizat Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Daniel Cotea şi George Toader au fost delegaţi pentru a arbitra cele patru partide. Totodată, va fi desemnat un reprezentant de la DST Vrancea care va întocmi raportul fair-play. Pe langă rezultatul meciului, la această competiţie se va ţine cont de clasamentul fair-play, care va ţine cont de comportamentul antrenorilor, părinţilor şi jucătorilor. Întrecerea este organizată cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea. Şase firme susţin acest proiect, Online Tourism, GS Mobile, Deep Serv, Altdorf Tehnik, Pizeeria Venezia, Contliv.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.