Sport

Echipa de futsal, locul nouă la finalul turului

Dan Chiriac
10 dec 2013 431 vizualizări
Focşănenii au ieşit din zona play-off, dar sunt la doar două puncte de poziţia a şasea u focşănenii pot avea rezultate mai bune în primăvară

Echipa de futsal Progresul Focşani a terminat pe locul nouă prima parte a ligii întai de futsal. Focşănenii au ajuns pentru prima dată în afara poziţiilor care asigură prezenţa în play-off, dar lipsa unui lot numeros de jucători şi-a spus cuvantul în ultima parte a sezonului. Focşănenii se află în acest moment pe locul nouă, cu zece puncte, dar au doar patru lungimi în spatele ocupantei locului cinci, Spicom Sf. Gheorghe. Cu o singură victorie, focşănenii pot urca din nou între primele opt echipe ale campionatului şi se pot gandi la faza următoare. “În iarnă, vom aduce jucători şi cu o pregătire centralizată vom avea o altă faţă în primăvară. Dacă vom avea jucători mai mulţi şi vom fi pregătiţi putem face o figură frumoasă, chiar în prima etapă, în partida cu Deva”, a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Din păcate, programul din sezonul de primăvară începe extrem de dificil pentru echipa focşăneană. În primele patru runde, Progresul va juca acasă cu liderul clasamentului, Autobergamo Deva şi cu campioana ultimelor ediţii de campionat, City’us Tg. Mureş şi în deplasare cu FK Odorhei, o candidată la titlu şi cu Spicom Sf. Gheorghe. Ulterior, focşănenii se pot gandi la puncte în partidele de acasă cu KTE Tg. Secuiesc, Clujana Cluj şi United Galaţi, dar şi în deplasarea de la Iaşi. Luni seara, focşănenii au pierdut cu 7-5, partida disputată în deplasare cu Sportiv Tîrgovişte. Focşănenii au condus cu 2-0, dar au cedat în cele din urmă. Golurile Progresului au fost marcate de Stanciu 2, Ilaş, Ungureanu şi Burcăcel. Cei doi antrenori au folosit următoarea formaţie:  Borş - Popa, Stanciu, Burcăcel, Dumitriu, Ungureanu, Ilaş, Joghiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.