Sport

A debutat Olimpiada Sportului Şcolar

Dan Chiriac
6 dec 2013 1071 vizualizări
LPS domină întrecerile la baschet, în timp ce la fotbal, partidele sunt foarte echilibrate

Sportul şcolar se întrece de cateva săptămani la mai multe discipline sportive. Fotbalul şi baschetul sunt în plină competiţie, liceele din oraş luptandu-se pentru calificarea la faza următoare. În campionatul de fotbal, primele partide au avut loc în sala Colegiului Naţional “Unirea”. Formaţia gazdă, pregătită de Viorel Paizan, a cedat cu 3-1 în faţa celor de la Colegiul Economic, pregătiţi de profesorul Radu Bulancea. Unirişitii au condus cu 1-0, dar au pierdut cu 3-1. Colegiul Tehnic “Ion Mincu”, antrenor profesor Liviu Caia, a învins cu un scor de neprezentare pe Colegiul Tehnic “Traian Vuia”. În grupa B, partidele s-au disputat la Cuza. Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, formaţie pregătită de Florin Danciu a realizat scorul etapei, 8-1 în faţa celor de Colegiului Tehnic “Valeriu Cotea”. Profesorul Stănel Saragea de la Valeriu Cotea are în lot doar “boboci”, lucru care explică diferenţa de scor. Gazdele de la Cuza pregătite de Ion Grigoriu au remizat, 2-2, cu cei de la Pedagogic. Azi, de la orele 8.00, în sala CNU au loc două partide: CN Unirea – CT Ion Mincu, CT Traian Vuia – CE Mihail Kogălniceanu. Tot în sala de la Unirea au început şi întrecerile de baschet. Gazdele de la Unirea nu au avut emoţii cu Economicul şi şi-au luat revanşa după înfrangerea de la fotbal. Scorul final a fost 48-20. LPS Focşani, sub coorodnarea lui Mihai Petruţ, a trecut cu 52-23 de CN Cuza. Colegiul “Edmond Nicolau” a învins cu 22-11 pe Colegiul Tehnic “Ion Mincu. Profesorii care se ocupă de echipele de baschet sunt: Maria Rusan – Unirea, Florin Eufrosie – Economic, Mihai Petruţ – LPS, Ion Grigoriu – Cuza, Ionel Ambrosie – Colegiul “Ion Mincu” şi Liviu Caia – Colegiul “Ion Mincu”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.