Sport

Clasări pe podium pentru sportivii de la Addras la Dacic Trophy

Dan Chiriac
1 dec 2013 943 vizualizări
Andrei Chirilă şi Rareş Nistor au caştigat concursul la categoriile lor de varstă

La finalul săptămanii, în oraşul Mihăileşti din Giurgiu a avut loc turneul de taekwondo WTF Dacic Trophy, bilaterală la care au participat 20 de cluburi din ţara noastră şi Bulgaria. C.S. Addras Tkd a aliniat la aceasta competeţie 10 sportivi pe categoriile de varstă copii, cadeţi, juniori şi “little Olympics”, bilanţul final al participării delegaţiei clubului focşănean fiind următorul:
Locul I: Andrei Chirilă, juniori masculin – 59 kilograme, Rareş Nistor, cadeţi masculin – 45 kilograme
Locul II: Răzvan Vasiloaia, copii masculin – 40 kg, David Negulescu, copii masculin – 31 kg, Nicu Chirilă, cadeţi masculin – 45 kg.
Locul III: Vlad Enescu, copii masculin -33 kg, Matei Avram, copii masculin  ^40 kg, Fabian Gulerez, copii masculin – 36 kg, Teodor Marcu, cadeţi masculin  ^65 kg. Chiar dacă nu a prins podiumul de premiere, o comportare foarte bună a avut şi mezinul delegaţiei, Vlad Avram, înscris pe grilele de concurs la categoria “little Olympics” ^25 kilograme. “Felicităm sportivii, mai ales pe cei mai mici dintre aceştia aflaţi la început de drum, care au avut o comportare de excepţie şi au demonstrat că au calităţi care să-i recomande pentru sportul de performanţă. Mulţumiri părinţilor care au fost alături de noi şi ne-au susţinut  pe tot parcursul procesului de pregătire, precum şi în timpul  turneului”, spun reprezentanţii clubului focşănean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.