Sport

Atat au putut în cinci jucători!

Dan Chiriac
1 dec 2013 482 vizualizări
Progresul Focşani Dunărea Călăraşi 1-3 (0-1), în liga întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a pierdut meciul jucat în prima etapă a returului, dar a fost aplaudată de public la final pentru ambiţia cu care a jucat în faţa unui adversar venit să caştige jocul de sambătă. Faţă de partida din tur, datele problemei s-au schimbat radical. Oaspeţii au transferat mai mulţi jucători de la desfiinţata Smart Ionescu Bucureşti, printre care şi Alin Şotarcă, jucător de echipa naţională, în timp ce gazdele au pierdut cinci componenţi. Oaspeţii au avut un lot de 12 jucători pe foaia de joc şi alţi şase jucători care au privit meciul din tribune pentru că nu au prins lotul. Asta în condiţiile în care focşănenii l-au avut pe Burcăcel suspendat şi au fost nevoiţi să joace cu doar cinci oameni, Ungureanu, Sorin Popa, Dumitriu, Stanciu şi Ilaş. Chiar şi aşa, focşănenii nu s-au dat uşor bătuţi şi au avut chiar ocazia să obţină un reuzltat de egalitate. Şotarcă a deschis scorul după nouă minute, iar focşănenii au avut ocazia reprizei, după ce Stanciu a ratat o lovitură liberă de la şapte metri, acordată după ce oaspeţii au acumulat şaşe greşeli de echipă. Dumitriu a egalat în cele din urmă, în minutul 25. Dunărea a revenit însă în avantaj după un gol marcat din colţul terenului. Ilaş şi Stanciu au avut ocazia să egaleze, dar în cele din urmă Şotarcă a transformat o lovitură de la 10 metri şi a stabilit scorul final, 1-3. Lotul echipei a fost format din următorii jucători: Borş, Ilaş, Joghiu, Sandu, Stanciu, S. Popa, Ungureanu şi Dumitriu. Partida a fost arbitrată de Gabriel Gherman – Bucureşti şi Bogdan Sorescu – Piteşti. Antrenorul Petrache Gurguiatu a ţinut să precizeze că echipa va avea o altă faţă în primăvară. “Vom merge la Tîrgovişte şi vom încerca să caştigăm. Apoi, în iarnă, vom aduce jucători şi, cu o pregătire centralizată, vom avea o altă faţă în primăvară”, ne-a spus Petrache Gurguiatu. În ultima etapă din acest an, echipa focşăneană va juca în deplasare cu Sportif Tîrgovişte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.