Sport

CSM Focşani, locul trei la turneul de la Plopeni

Dan Chiriac
26 nov 2013 832 vizualizări
Formaţia pregătită de Mircea Lazăr a caştigat finala mică jucată cu Kinder Tîrgovişte


Grupele 2005 şi 2006 de la CSM Focşani au luat parte la finalul săptămanii trecute la Cupa de iarnă desfăşurată la Plopeni. A fost o nouă competiţie reuşită pentru formaţiile de la CSM Focşani. Grupa 2006, pregătită de Mircea Lazăr, a obţinut locul trei, după un parcurs foarte bun şi o singură înfrangere suferită în semifinale. CSM Focşani a reuşit să treacă în sferturi de Dinamo Bucureşti, în timp ce în finala mică, focşănenii au trecut cu 1-0 de Kinder Tîrgovişte. Grupa 2005 a reuşit la randul său o prestaţie meritorie, terminand pe poziţia a cincea. Echipa pregătită de Mircea Lazăr şi Robert Marafeevici a trecut de faza grupelor, dar a pierdut în sferturi. Apoi, focşănenii au caştigat partidele de clasament, terminand pe poziţia a cincea. Grupa 2006 ,ocupanta locului trei în turneu, a fost formată din următorii: Nicola Musconi, Rareş Fătu, golgeterul echipei, Lorenzo Stoica, Leonard Ichim, Emillio Isoafache, Mario Epure, Theodor Dănilă, Horaţiu Crăciun. Antrenor: Mircea Lazăr. Rezultatele înregistrate au fost: în grupă: 1-0 Benţa Braşov, 4-3 Dani Coman Piteşti, sferturi 2-1 cu Dinamo, semifinale 0-3 cu Iniccio Bucureşti, finala mică: 1-0 cu Kinder Tîrgovişte. Grupa 2005, situată pe locul cinci, a fost formată din: Rareş Bucur, Robert Judele, George Dănilă, Andrei Moise, Giuliano Mîrza, Bogdan Robu, Gabriel Neagu, Sorin Oniofrei, Marius Mitrovici. Antrenori: Mircea Lazăr şi Robert Marafeevici. Grupa 2005 de la CSM Focşani se pregăteşte pentru Liga Iepuraşilor, competiţie ce va debuta la finalul acestei săptămani. Focşănenii vor participa şi în luna decembrie la mai multe turnee organizate în ţară. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.